Annoncørbetalt indhold

Husk vedligeholdelsen af bygningens faldstamme

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ejer du en bolig, et lejlighedskompleks eller det, der ligner, ved du med garanti, hvilket ansvar der følger med. Herunder er et af de primære ansvarsområder at sikre vedligeholdelsen af bygningen, så du derved optimerer sikkerheden og heraf levestandarden i dertilhørende bolig. Hertil kan bygningens sikkerhed og stand blandt andet optimeres, hvis bygningens faldstamme får et eftersyn. Har du måske overvejet faldstamme udluftning, er dette i sig selv en meget vigtig del af vedligeholdelsen, da udluftningen er essentiel for et godt indeklima.


Annonce

Derfor bør du vedligeholde faldstammen

En faldstamme har en stor betydning for livet i en bolig. Bor du for eksempel i en bygning med lejligheder på hver etage, er faldstammen det element, som sørger for at transportere spildevand til kloakken. Dette spildevand kan blandt andet komme fra lejlighedernes køkkener og bad, og det er derfor meget vigtigt at vedligeholde faldstammen med en faldstamme udluftning. For ved hjælp af en faldstamme udluftning sikrer du, at kloaksystemet har mulighed for at ånde. En faldstamme bør udluftes med jævne mellemrum velfordelt på alle etager, som faldstammen strækker sig over. Udover en faldstamme udluftning, er det også vigtigt at sørge for, at gennemstrømningen af spildevand er optimal. For opstår der eksempelvis utætheder eller utilstrækkelig vandcirkulation, vil en delvis eller total renovering af bygningens faldstamme være nødvendig.


Sådan vedligeholder du faldstammen

Synes du, at det virker en anelse uoverskueligt at skulle forholde sig til et større vedligeholdningsprojekt af en bygnings faldstamme, er der heldigvis hjælp at hente. Denne hjælp kan du blandt andet hente hos Modulett, som har stor erfaring inden for renovering og vedligeholdelse af faldstammer. Deres mission er blandt andet af finde den bedst mulige løsning til dig, som sikrer en faldstamme og vandinstallation af en høj kvalitet. De tilbyder ligeledes to former for løsninger til renovering af faldstammer herunder en total renovering eller en delvis renovering.


Renovering 

En delvis renovering består i en udskiftning af eksempelvis faldstammen eller en anden type vandinstallation. Dette er en god løsning, hvis du kun har behov for en forbedring af enkelte elementer såsom køkken eller bad i en bolig. Dernæst kan der vælges en total renovering, som indebærer en større renovering af eksempelvis hele badeværelset. Dette kan medføre at hele badeværelset rives ud, og at der efterfølgende tilføjes nye og moderne elementer, hvor faldstammen selvfølgelig også er den del af renoveringen. Ønsker du at undersøge flere muligheder inden for renovering, kan du hos Modulett læse mere om blandt andet indretning, rengøring og komfort, sikkerhed og videre vedligeholdelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.