Annoncørbetalt indhold

Hvad koster det at omregistrere en bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har købt en bil, er det dig, der har pligt til at få den omregistreret, så det er dig, der fremgår som ejer af bilen.

Det er ikke helt gratis at gøre dette, men heldigvis er det ikke specielt dyrt. Der kan dog ikke gives et konkret svar på, hvad det koster, da der findes forskellige måder at gribe det an på.

Annonce

Uanset om du vælger den ene eller anden metode, er det dog sjældent, at det ender med at koste mere end 340-580 kr. Derfor er det ganske overkommeligt at betale for omregistrering af bil.

Det afhænger af den valgte metode App er også muligt

Som angivet herover, er der flere måder at gribe det an på, hvis du skal omregistrere din bil. Derfor er der heller ikke én konkret pris på det.

I dag vælger de fleste at klare omregistreringen på Skats hjemmeside. Det er dog ikke alle, der gør det på grund af prisen. Mange gør det derimod fordi det er lettest.

Faktum er dog, at det også har den fordel, at det er billigst. Vil du gerne sikre, at du ikke bruger for mange penge på at omregistrere din bil, er det derfor en god idé at klare det på internettet.


App er også muligt

Rigtig mange ting, som man normalt skulle bruge sin PC til, kan man i dag klare fra sin smartphone. Og det er faktisk også tilfældet, hvis du skal have omregistreret din bil.

Til dette formål skal du blot bruge en app, der hedder Ejerskifte. Denne app skal både køber og sælger have downloadet, så omregistreringen kan foretages, når bilen bliver handlet.

Prisen for at omregistrere bilen på internettet eller i appen Ejerskifte lyder på 340 kr. Dette er derfor både den letteste, men også den billigste måde at omregistrere din bil på.

Fysisk fremmøde er fortsat muligt

Hvis du er typen, der fortsat foretrækker at møde op hos en motorekspedition, er det også muligt. Her skal du dog betale en noget højere pris, da det vil koste dig 380 kr. plus 200 kr. for personligt fremmøde.

Det er også muligt at få hjælp til en omregistrering hos en nummerpladeoperatør. Her vil prisen starte på 380 kr., men den varierer dog fra udbyder til udbyder.

Da der er talrige fordele forbundet med at bruge Skats hjemmeside eller appen Ejerskifte, er det naturligvis den løsning, der vælges af de fleste, når de skal omregistrere en bil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.