Annoncørbetalt indhold

Hvad koster en boligadvokat?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal købe eller sælge bolig, står du over for en stor økonomisk beslutnig. Derfor bør du tage alle de nødvendige forholdsregler for, at din handel bliver en succes. Alternativet kan let blive meget dyrt.


Annonce

Derfor kan det være en god idé at gøre brug af en boligadvokat, som kan hjælpe med at sikre, at hele processen foregår, som den skal. En boligadvokat kan hjælpe dig som sælger, eller køber, med at sikre, at du ikke begår dumme fejl. Derudover vil en boligadvokat arbejde på, at du får så god en handel som muligt i hus. Ofte er der noget at vinde ved at sørge for at få forhandlet en god købsaftale.


Flere vælger dog ikke at undersøge muligheden for at bruge en boligadvokat, da de frygter, at det bliver alt for dyrt. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Faktisk kan du få boligadvokater til meget gode priser, specielt hvis man indtænker hvor stor en investering, der er på spil i en bolighandel. Læs videre for at se hvad en billig boligadvokat koster.


Hvad koster en boligadvokat?


Prisen på en boligadvokat kan enten være en fast pris eller beregnes på timebasis efter det antal timer, advokaten bruger på sagen. Hvis du vælger en boligadvokat, der arbejder efter timepris, så vil han eller hun typisk koste mellem 1.000 til 2.000 kroner per time.


Det er dog meget mere populært at vælge boligadvokater, som tilbyder en fast pris for den samlede rådgivning. Så er du fri for at bekymre dig om, hvor mange timer din advokat bruger på sagen. De faste pakkepriser varierer typisk efter hvilken rådgivning, der helt præcist er tale om. Er det den komplette rådgivningspakke, eller er det blot en enkelt ydelse som eksempelvis tinglysning af skødet?


Sagførerne er et dansk advokatfirma, som har mange års erfaring indenfor rådgivning ved bolighandler. Sagførerne har specialiseret sig meget på området, så de kan arbejde effektivt og tilbyde skarpe priser. Her er nogle eksempler på, hvad de tager for deres ydelser.


Køb af bolig - Komplet køberpakke


Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for, når du skal købe bolig. Det er altså alt fra gennemgang af boligen af en byggesagkyndig til rådgivning fra en boligadvokat om alle handlens forhold.


Du får blandt andet både en byggeteknisk gennemgang af ejendommen, en advokatgennemgang af alle handlens dokumenter, rådgivning omkring de familieretlige aspekter, hjælp til forhandlinger med sælger og mægler, koordination med banker og forsikring samt tinglysning af skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelsen.


Den samlede rådgivning koster alt i alt 11.200 kr. inkl. moms, hvilket ikke er meget, når man tænker over, at der kan være flere millioner kroner på spil i handlen.


Køb af bolig - Boligadvokat og byggesagkyndig


Hvis du kan klare mere på egen hånd, eller får noget af din rådgivning andetsteds kan denne pakke være en mulighed. For 6.745 kr. inkl. moms. får du en rådgivningspakke som både indholder en byggeteknisk gennemgang af ejendommen af en byggesagkyndig og rådgivning fra en boligadvokat omkring dine familieretlige forhold som eksempelvis, hvem der skal underskrive købsaftalen, om der skal udarbejdes et testamente, ægtepagte, samejeoverenskomst eller lignende.


Køb af andelsbolig


Sagførerne tilbyder en komplet køberpakke til dig, der skal købe en andelsbolig. Pakken indeholder alt, du skal bruge for at komme sikkert igennem handlen og koster alt i alt 6.950 kr.


Som en del af denne rådgivning får du blandt andet en komplet gennemgang af handlen, hjælp til forhandlinger med sælger og mægler, rådgivning om forsikringer, udarbejdelse af refusionsopgørelse og en advokat der står for at få alle de formelle aspekter af handlen på plads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.