Annonce
Vejle

Hvem sagde butiksdød? Stor kædebutik genåbner i Bryggen

Fem lejemål er blevet lagt sammen i Bryggens stueetage, og når den nye Imerco Home-butik åbner til efteråret, bliver den på 560 kvadratmeter. PR-foto
Fem lejemål i stueetagen i Bryggen bliver til ét stort lejemål. Imerco Homes nye butik bliver på 560 kvadratmeter.
Annonce

Vejle: Til  oktober sammenlægges de to Imerco-butikker i Bryggen Vejle og åbner som én stor Imerco Home.

- For at give kunderne en bedre butiksoplevelse har vi valgt at lave én stor Imerco Home-butik på en bedre placering  i Bryggen. Vi er meget begejstrede for den nye placering, og vi forventer at kunne tilbyde kunderne det bedste fra begge verdener, når den nye butik åbner, fortæller Frederik Brønnum, administrerende direktør i Imerco, i en pressemeddelelse.

Imerco har også en butik på gågaden i Vejle.

Claus Brændgaard, centerchef i Bryggen, ser frem til den nye butik, som ifølge ham giver Bryggen et ekstra løft.

- Vi har taget hul på ombygning, så Imerco kan være klar til åbning i efteråret. Med Imercos nye butik har vi lagt fem butikslejemål sammen. Butikken får adgang fra begge centergange i stueetagen, siger Claus Brændgaard.

Dermed bliver Imerco Home genbo til både Matas og Kvickly i hver sin side af centret. Butikken bliver på 560 kvadratmeter.

Annonce

Klar strategi

Imerco, der er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde, arbejder hele tiden på at flytte eksisterende butikker til bedre lokaler.

De ansatte hos Imerco i Bryggen ser frem til deres nye butik, der åbner til efteråret. PR-foto

- Imerco Home i Bryggen skiller sig ud ved at have et markant bredere sortiment i vores kernekategorier inden for borddækning, køkkenudstyr, boligindretning og gaver. Det bliver en topmoderne butik, som blandt andet vil tilbyde kunderne "Klik & hent" af varer, der er købt på imerco.dk, og hvad der ellers findes af muligheder inden for moderne retail, siger Frederik Brønnum.


For at give kunderne en bedre butiksoplevelse har vi valgt at lave én stor Imerco Home-butik på en bedre placering i Bryggen.

Frederik Brønnum, administrerende direktør i Imerco


Imerco Home i Bryggen bliver opbygget efter en lidt anden strategi end ellers.

- Vi stræber efter at indrette butikken endnu mere kundevenligt, så det giver et naturligt flow for kunderne at gå rundt i butikken og opleve de forskellige kategorier på tværs af brands, siger Frederik Brønnum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Annonce