Annonce
Fredericia HK

Hvem var ham den store, der varmede op med FHK i mandags?

Jesper Houmark tager en ny spiller med til Lemvig fredag aften. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Kristoffer Sørensen Jessen tager med Fredericia HK op til Lemvig fredag aften. Den store defensivspiller har trænet med i lidt over en måned og har gjort sig positivt bemærket.
Annonce

Fredericia: Hvem er ham, der varmer op sammen med holdet?

Det spørgsmål nåede adskillige gange op på pressepladserne, da Fredericia HK mandag spillede mod Sønderjyske. Der var nemlig et ukendt ansigt på banen i skikkelsen af 26-årige Kristoffer Sørensen Jessen.

Han ligner ikke en vårhare med sin faretruende fysik, og derfor blev der lagt mærke til ham. Han vejer 102 kilo og er 198 centimeter høj.

- Vi tager ham med op til fredagens kamp, konstaterer FHK-cheftræner Jesper Houmark.

Kristoffer Sørensen Jessen bor i Silkeborg og har senest trænet med hos Mors-Thy. Meget spilletid blev det dog ikke til, da han stadig var ved at komme sig over en korsbåndsskade. Han har trænet med FHK's førstehold i nogle uger nu, og han er især kendetegnet ved sin defensive styrke. Netop defensiven har skrantet for FHK i de seneste to kampe, hvor klubben har indkasseret 75 mål.

I mandagens kamp mod Sønderjyske, var Kristoffer Sørensen Jessen ikke på holdkortet. Det er han formentlig fredag aften, selvom det stadig er uvist, om han skal spille.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce