Annonce
Trekantområdet

Hvor langt vil du gå for at handle lokalt?: Lease en Ferrari eller købe en brugt Mercedes?

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.

Nordvestfyn: Hvis man skal handle lokalt, skal man så have den store pengepund op af lommen og lease en Jaguar, Bentley eller en Ferrari?

Eller skal man købe en brugt Mercedes hos naboen ved en jysk brugtvognsforhandler?

Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i denne episode de store bilhuse ud til Fynske Motorvej under lup, efter landets næststørste Mercedes-forhandler, P. Christensen, er i gang med at bygge ved siden af Middelfart-rigmanden Torben Østergaards Selected Car Leasing.

- Hvis nu det går rigtig godt med podcasten, så skal vi da derud. Så køber du en bil hos P. Christensen, så køber jeg én hos Torben Østergaard, foreslår Viktor Lindegaard.

Heller ikke den nyligt overståede sparerunde ved Jysk Fynske Medier går fri af makkerparrets kritiske sans. Årets fynske fodboldklub, Strib IF, bliver nævnt.

Og Hjalmer-koncert på Ungdomshuset Walker og rådhuspandekager til danmarksmestrene fra Fjelsted Speedway Klub er blandt flere emner i denne episode.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Torben Østergaards bilhus ud til Fynske Motorvej bliver sat under lup af podcastparret Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs. Arkivfoto: Yilmaz Polat/Peter Leth-Larsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Annonce