Annoncørbetalt indhold

Hvor meget er min brugte bil værd?

Så er tiden inde, hvor du skal sælge bilen.

Dette indhold er sponsoreret

Vi sidder ofte med de tanker om, hvad er min brugte bil værd, og hvad kan jeg få for den. Du kan sikkert nikke ja og se dig selv i en af de to følgende situationer, som bliver opstillet nu.

Enten så er dit ønske at få solgt din bil i en fart, fordi du ved at der højst sandsynligt ikke kan skrabes en profit ud af bilen og den skal sælges for enhver pris – måske ikke gratis, men tæt på - eller så jagter drømmen om, at få solgt din bil til en højere pris, end hvad du købte den for. Det er ikke et nyt problem, og mange mennesker er i ofte i tvivl og spørger tit, hvad er min brugte bil værd. Der er mange gode råd at finde fra erfarne bilforhandlere, og det er en rigtig god ide, at selv undersøge din bils værdi. Uanset i hvilken situation du er havnet i, så skal din brugte bil nok finde en ny ejer.

Godt. Før vi tager et kig på din bils pris, så ros ikke din bil og dens mange fordele til skyerne, bare fordi du vil sælge den. I stedet så sæt dig ind i din bils situation og forstå, hvad den er værd. Dernæst så kan du anbefale den til alt og alle.

Det var kort om, hvad du helst skal lade være med. Lad os nu tage et kig på din bil og hvad du kan sælge den videre for.

Pristjek din brugte bil

Så skal vi i gang med at klæde dig på, til at være din egen bilforhandler. Først og fremmest er det vigtigt, at du har en ide om, hvor meget din bil er værd. Dette er vigtigt, fordi du – går vi ud fra – gerne vil have en god pris for den. Dernæst så skal du have kendskab til de forskellige parametre, som du højst sandsynligt bliver spurgt ind til, når du er i gang med at sælge din bil.

Den første parameter er bilens stand. Bilens stand er en vigtig parameter, fordi køberen gerne vil vide, om der – eventuelt – er mulighed for at sælge bilen igen – altså gensalgsværdi. Den næste parameter, som du skal redegøre for, er bilens fejl og mangler, hvis der er nogle. Du vil sikkert blive spurgt om bilen har fejl og mangler, fordi køberen skal afgøre, om det kan betale sig at købe en bil som slæber udgifter til reparationer med sig.

Efterfølgende er det vigtigt at kigge på bilens kilometer og alder. Din bils alder har en væsentlig betydning for vurdering af bilen, og det gælder også for, hvor mange kilometer der er kørt i den. Første gang du kører din bil, så mister din bil sin starts værdi. Den sidste – og vigtige – parameter er din bils servicehistorik. Det er afgørende, at du har styr på din bils papir, da det er din dokumentation for, at du har overholdt serviceeftersyn og m.m.

Hvis du husker at krydstjekke de fire ovennævnte råd, så vil du med garanti opnå en bedre salgspris på din bil.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.