Annoncørbetalt indhold

Hvor skal du hen på efterårsferie?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange banker efterårsferien snart på døren. Der er intet som at tilbringe efteråret med sin familie eller bedre halvdel, og det giver god anledning til at tage væk hjemmefra.

Du er nok allerede ved at planlægge, hvor du skal hen. Her får du lidt inspiration til, hvor turen kunne gå hen.

Annonce


Drømmer du om solens varme strøg?

Hvis du synes, sommeren herhjemme var alt for kort, og efterårets blæst og kulde ikke lige er dig, så går du måske og drømmer om at sætte gps’en mod palmetræer og hvide sandstrande.

Før du for alvor går efteråret i møde, kan du slænge dig på en solstol ved poolen, hvor du kan suge solens lys og varme til dig. Masser af d vitamin, palmer, kulturoplevelser og drinks venter på dig. Det er op til dig, om det hedder all-inclusive eller ej.

Sus ned af pisterne

Måske har skiabstinenserne allerede meldt sig på banen, og du kan slet ikke vente med at finde skiene frem fra gemmerne og støve kælken af. Danmark har ikke ry for at kunne love sne i lange baner, og derfor tager mange til Østrig, Frankrig og Norge for at få sne under fødderne. Stemningen på de lange pister, hyggen fra pejsen og latteren fra dine børn, der boltrer sig i sneen og kælker dagen lang. Det er skønt at være på skiferie.

Er du afsted med din kæreste, så kan I tage ind på en af de populære afterski-barer, hvor jeres værtinde i sit tyrolerkostume byder på god stemning og kolde øl i spandevis.

En hyggelig sommerhustur i det danske land

Det kan også være, at du og din bedre halvdel eller familien har et sommerhus eller destination, som I hvert år ser frem til at tage til, når ferien melder sig. Eller måske har I lyst til at tage på udflugt og udforske en side af Danmark, I ikke har set før. Der er ikke meget som en sommerhustur med dine nærmeste, hvor hele familien samles om et puslespil, konkurrerer om den bedste græskarudskæring, eller går nogle gode, friske gåture på stranden eller i skoven.

Du behøver nemlig ikke at rejse til udlandet for at få en hyggelig efterårsferie. Danmark har mange gode destinationer og en masse at byde på. Er I ikke til sommerhushygge, kan I tage på wellnessophold eller eller på campingtur. Der er noget for enhver.

Der er mange fantastiske muligheder. Rigtig god ferie!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.