Annoncørbetalt indhold

Hvordan kan du vælge bæredygtigt, når du køber ny mobil?

Annonce

Dette er sponsoreret indhold

Er du klimabevidst om dine valg og står ved dem selv, når du køber ny telefon? Måske er du først for nylig blevet klar over, at du faktisk kan vælge bæredygtigt og lige vil læse med for at se, hvad det er for noget? Der er mange, som ikke tror, at det er muligt, men det er faktisk. Det er muligt at vælge bæredygtigt, når du køber ny mobil, og derved spare miljøet for at producere endnu en telefon. Læs med her og forstå, hvordan du kan vælge bæredygtigt eller gå direkte til ti ting du ikke vidste om smartphones for at høre mere.

Hvorfor vælge bæredygtigt?

Men hvorfor skal du egentlig vælge bæredygtigt? Det burde du næsten vide nu, for den diskussion eller refleksion foregår overalt omkring os. Mennesket forurener vores klode så meget, at vi er ved at ødelægge den, og det går ikke langsomt. Det skyldes bl.a. vores forbrugerkultur, som handler om at købe og købe og købe og ikke genbruge eller tænke bæredygtigt. Derudover handler det også om trafikken, og ikke kun biltrafikken, men især flytrafikken. Det er blevet utrolig billigt at flyve, og derfor gør vi danskere det meget oftere end mange andre, hvilket efterlader mange spor i miljøet og luften. Derfor bruger virksomheder og mange industrier utroligt mange penge på at investere i udvikling af bæredygtige løsninger, så du og jeg og vores efterkommere kan leve et godt og sundt liv på jorden.

Hvordan vælger jeg bæredygtigt?

Svaret på dette går oftest imod vores forbrugerkultur og de gener, som der høre med til væres opvækst. Danmark er et lykkeligt land på cirka 5,7 million mennesker, som næsten alle lever efter de højeste levestandarder, hvis man sammenligner med mange andre dele af verden. Vi ved godt, at vi har en god økonomi, og vi er sikrede, hvis vi mister vores job eller lign. Vi er derfor også gode til at bruge vores penge, og bruge dem utrolig forkert i forhold til miljøet. Dog er vi ved at komme efter det, men det duer ikke at købe nyt udstyr hver måned. Du skal tænke på dine omgivelser og miljøet, så brug derfor dine penge på bæredygtige mærker, og udskift ikke hele tiden til det nyeste af det nyeste. Der er ikke behov for hele tiden at skulle bruge og bruge og købe og købe og købe, for det ødelægger verden omkring os.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.