Annonce
Give

Hvordan skal Gives fremtid se ud?: Udviklingsråd indkalder til årsmøde

24. februar holder Give Udviklingsråd årsmøde. Det kommer til at foregå online, hvor alle interesserede kan se med hjemmefra. Foto: Jim Hoff
24. februar holder Give Udviklingsråd årsmøde. I år kommer det grundt coronasituationen til at foregå online, så alle interesseret kan følge med ved hjælp af et videomøde.
Annonce

Give: Som så mange andre organisationer og foreninger i denne tid må Give Udviklingsråd ty til en virtuelle udgave, når det faste årsmøde skal holdes i næste uge.

Årets møde foregår 24. februar klokken 19.00, og alle kan deltage og følge med via et videomøde.

- Skulle du være en af dem, der ikke lige kommer af sted til sådanne møder, så er der nu en mulighed for at deltage hjemme fra egen stue, skriver udviklingsrådet.

Mødet bliver indledt med, at Camilla Jørgensen fra Vejle Kommune orienterer om planerne og visionerne for Give midtby. Herefter begynder den mere ordinære dagsorden med blandt andet aflæggelse af beretning. Desuden er der fremlægning af regnskab, behandling af indkomne forslag samt valg til bestyrelsen på programmet.

Give Udviklingsråds hovedformål er, som navnet antyder, at fremme udviklingen af Give og omegn samt at fungere som bindeled mellem foreninger, organisationer og borgere. Samtidig har rådet fast kontakt til Vejle Kommune. Udviklingsrådet har de seneste år blandt andet spillet en aktiv rolle for at få samlet al idræt på én adresse i Give med det kommende idrætscenter.


Skulle du være en af dem der ikke lige kommer af sted til sådanne møder, så er der nu en mulighed for at deltage hjemme fra egen stue.

Give Udviklingsråd


Annonce

Hvad mangler Give?

Allerede inden mødet, har der de seneste dage været drøftelser om, hvilke tiltag der kan gøre Give endnu mere attraktiv at bo i. Det er sket efter et spørgsmål fra Susanne Jensen. Hun er tilflytter og mener, at Give er en dejlig by. Hun har på Facebook spurgt, hvad de øvrige beboere i byen kunne ønske sig, der var i Give.

Her er der kommet adskillige forslag såsom mountainbikerute, café og svømmehal. Flere borgere ønsker sig også, at plantagens stisystemer bindes bedre sammen med byen. Også forslag til konkrette butikker bliver efterspurgt. Især ønsker flere sig en Rema 1000-butik.

Mere akut og aktuelt får et forslag om et testcenter i det gamle sygehus også stor, virtuel opbakning.

Linket til årsmødet kan findes via hjemmesiden giveinfo.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce