Annonce
Debat

Hvorfor denne tavshed? Vi har alle et helt legitimt krav på ordentlig og åben information om ældreplejen i Vejle Kommune

Ole Lynggaard Jørgensen. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Læserbrev: I VAF 3. december var der yderligere to artikler om seniorområdets udfordringer, her på Plejecenter Gulkrog og Højagercentret.

Det, jeg især bemærker ud over det meget ulykkelige indhold, er omfanget af den tavshed, der karakteriser forvaltningen af området.

Det er ikke alle medarbejdere, der er komfortable med at tage ordet i et lukket møde med medarbejderne, FOA og Vejle Kommunes seniorforvaltning, fremgår det.

Endvidere er der manglende svar fra forvaltningen på spørgsmål fra pressen, demokratiets uformelle "4. statsmagt", som er en af demokratiets vogtere.

Det kan der måske være nogle gode grunde til?

Er det tilfældet, så kunne man jo passende oplyse herom.


Tilbage kan der så i stedet for spørges om, i hvis interesse det er ikke at oplyse om, hvad der sker i forvaltningen af seniorområdet? Mit gæt er, at det ikke kan være i de plejekrævende borgere og deres pårørendes interesser. Ej heller plejepersonalets.

Ole Lynggaard Jørgensen


Tilbage kan der så i stedet for spørges om, i hvis interesse det er ikke at oplyse om, hvad der sker i forvaltningen af seniorområdet?

Mit gæt er, at det ikke kan være i de plejekrævende borgere og deres pårørendes interesser. Ej heller plejepersonalets, der helt sikkert ønsker en velfungerende arbejdsplads med god service til borgerne. Så...?

Glem ikke, at det er skatteindtægterne, der betaler for ældreplejen, og at vi, helt rimeligt, forventer ordentlig omsorg for hver eneste person, uden nogen undtagelser, der er i ældreplejens varetægt.

Derfor har vi alle et helt legitimt krav på ordentlig og åben information om forvaltningen af ældreplejen. Sæt i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce