Annonce
Hedensted

Hvorfor er du mødt op til forældrecafé?

Lene Fischer, Barrit: - Jeg er her, fordi min datter har vanskeligt ved at læse. Hun er rigtig god til matematik, men nu skal hun skal læse mere og mere for at lave matematikopgaverne. Så det her kan måske hjælpe mig til bedre at kunne hjælpe hende.
Skolen i Midten tilbyder forældre matematikundervisning i en forældrecafé tre gange hen over vinterhalvåret. Folkebladet var med til den første caféaften og talte med nogle af de fremmødte.

Brødtekst

Annonce
Morten Philipsen, Bjerre: - Det er for at få et indblik i matematik, så jeg kan lære min søn det og blive bedre til at hjælpe ham. Jeg har altid selv haft svært ved matematik, og det er mange år siden, jeg gik i skole. Men jeg hjælper med det, jeg kan.
Henning Andersen, Barrit: - Jeg er her, fordi jeg er nysgerrig, og fordi jeg som smed har lærlinge, som jeg gerne vil kunne forklare matematiske ting på nye måder. De skal også lære det, men jeg oplever tit, de siger ”ej”. Min søn er ikke så skræmt af matematik.
Johnny Reenberg, Stouby: - Jeg har ikke lært matematik på den måde, min søn lærer det. Derfor er jeg her i dag. For at se hvordan man gør i dag. For hvis jeg ikke kan det på den måde, de undervises i det, så kan jeg ikke hjælpe ham.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce