Annoncørbetalt indhold

Hvorfor gøre det selv med microcement?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Gør-det-selv projekter er efter et par år med ekstra tid derhjemme steget i popularitet, og listerne med idéer til kreative og ligetil projekter er lange. Har du lidt ekstra tid på hånden, kan du altså give dig i kast med for eksempel at bygge din egen træterrasse, et moderne flisebord, eller måske give dine køkkenlåger en ny omgang maling?


Et af de gør-det-selv projekter, der har opnået stor popularitet, er implementering af microcent på en eller flere af hjemmets overflader. Det rå og industrielle look er både moderne, praktisk og en nem måde at implementere et nyt element til den eksisterende indretning.


Hvorfor vælge microcement?

Microcement (også kaldet microbeton) er en form for cementpulver blandet med vand, der tilsættes farvestof. Microcement er et mindre cementlag, der kan påføres stort set alle overflader. Det kan derfor bruges mange steder i hjemmet både indendørs og udendørs, og nogle af de mest oplagte steder er på vægge, gulve og bordplader.


Microcement lægges oftest i flere lag - det første for at sikre den mekaniske styrke, og det sidste for at sikre den kemiske styrke. Det er derfor en meget slidstærk løsning. En anden fordel ved microcement er, at det kan fås i en bred vifte af farver - altså ikke kun i den klassiske grå. Dog er det forskelligt fra producent til producent, hvor stort deres farveudvalg er.


Der findes altså mange gode grunde til at begive sig ud i et gør-det-selv projekt med microcement. Vi har samlet et par stykker nedenfor.


Giv dit gulv en opgradering med microcement

Microcement er en oplagt gør-det-selv mulighed, hvis du overvejer at give dit gulv en moderne overhaling. Hvad end det skal være gulvet i køkkenet, på badeværelset eller måske på hjemmekontoret, så er microcement en smart løsning.


Når microcement er påført korrekt på gulvet, har det nemlig rigtig lang levetid på grund af dets høje slidstyrke. Derudover er microcementens glatte overflade nem at gøre ren, hvilket gør det til et ekstra populært valg til køkken- og badeværelsesgulve. Læs mere om microcement gulve lige her og find ud af om det er noget for dig.


Et gulv med microcement - er det dyrt?

Mange tror, at det er både dyrt og besværligt at opgradere sine gulve med microcement - men det er en misforståelse! De fleste former for microcement er forholdsvis billige at anlægge, og vælger du producenter som DETALE CPH (tidligere Kabe) eller Conteco, kan du sagtens gøre det uden håndværker-hjælp. Blandinger som disse er nemlig beregnet til gør det selv-folk.


Noget man dog skal være opmærksom på er, at tørretiden ved microcement er relativt lang. Det kræver altså, især hvis du giver dig i kast med at friske dine gulve op, at du har tid til at vente på, at det tørrer ordentligt.


Du kan finde vejledninger til det hele samt mange flere byg-selv projekter lige her.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.