Annoncørbetalt indhold

Hvornår skal jeg skifte min varmepumpe?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du klar til, at optimere og/eller renovere i dit hjem?


Annonce

Varmepumpen har en levetid på 12-15 år. Levetiden afhænger af korrekt installation, rengøring og vedligeholdelse. Efter denne periode forringes varmepumpens ydeevne og der kan også bemærkes forskel i varmepumpens lydniveau. En anden fejl kan være, at gamle varmepumper ikke har den kapacitet, som man forventer i dag. Skiftende temperaturer, varm luft gennem de kolde indstillinger og omvendt er ofte vigtige indikatorer på, at varmepumpen nu skal have eftersyn eller måske i det hele taget udskiftes. Det samme gør sig gældende for manglende luftstrøm, mærkelige lyde og nogle gange også lugte. Men problemerne kan også skyldes manglende rengøring, så husk for at rense varmepumpens filtre periodisk. Hvis varmepumpen bliver ved med at have et reparationsbehov, er det tid til at overveje, om en ny kunne være en bedre investering. Dette skyldes at vedvarende vedligeholdelse at forældede og slidte modeller, kan medføre ekstraordinære omkostninger, du kan spare væk ved at købe en modern varmepumpe, der ikke får disse problemer hen ad vejen.


En kompetence du kan stole på

Det kræver en faguddanet montører at installere en varmepumpe, og vi har mange hænder til rådighed på tværs af vores 3 afdelinger. Det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel, da nogle skal kobles til vandforsyning og radiatorsystemerne. Vores autoriserede montører og rådgivere hjælper dig hele vejen med. Vi laver skræddersyede serviceaftaler og reparationer, så hvis du går op i vedligehold eller hvis uheldet er ude, så er vores elektrikere klar til at rykke ud. Vores priser på både varmepumpen og installationen er yderst konkurrencedygtige, og vi fører de bedste varmepumpe mærker på markedet: Panasonic, Daikin, Midea, Haier og Mitsubishi. VS Automatic A/S er Panasonic Pro Partner – Det betyder, at vi lever op til en række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg.


De mest populære varmepumper i dag er luft til luft, luft til vand og jordvarmepumper. Luft til luft pumpen ligger på en klar 1. plads til private boliger og sommerhuse. Varmepumper har en selvrensende funktion, som sørger for, at varmesystemet holdes fri for bl.a., bakterier, skimmel og svampesporer.


Stort set alle de nyeste modeller har både partikelfiltre og forskellige luftrensningsfunktioner. En luft til luft varmepumpe vil derfor rense luften, og filtrere den inden den sendes ind i bygningen. Det giver dig en lækker ren og frisk luft indenfor, og det er specielt godt for allergikere og andre med særlige helbredsmæssige behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.