Annonce
Billund

Hykleri fra Socialdemokratiet

Jørn Poulsen (V) mener, det er hyklerisk, når børneudvalgets formand, Ann Charlotte Vilstrup (S), i et læserbrev skriver, at rengøringen på kommunens skoler ikke er god nok. Arkivfoto: Mette Mørk.
Annonce

Læserbrev: Formand for børneudvalget i Billund Kommune, Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, skriver i et læserbrev i Jyske Vestkysten den 8. januar 2021, at Socialdemokratiet ikke er tilfreds med den nuværende rengøringsaftale på skoler og daginstitutioner.

Det forekommer mig noget hyklerisk, at Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup på denne måde gør sig til talsmand for, at rengøringen ikke er god nok, når der ikke var nogen som helst vilje fra hendes side til at sørge for at få rettet op på den ”forglemmelse”, der skete i budgetforhandlingerne for 2020.

Her blev den eneste af kommunens folkeskoler, der ikke var med i det kommunale rengøringsudbud, nemlig ”glemt” i forbindelse med, at det blev besluttet, at alle skoler skulle have rengøring på toiletterne to gange om dagen.

Til trods for at der blev gjort opmærksom på ”forglemmelsen” på børneudvalgets møde i februar 2020, var der ingen velvilje til at rette op på ”forglemmelsen”, og først efter seneste budgetforhandlinger i efteråret 2020 var det borgmesteren, der måtte rede trådene ud og sørge for, at den sidste skole også blev kompenseret, så der også her kunne gøres rent på toiletterne to gange om dagen.

Hvad angår en ny standard for rengøringen og hvem, der skal udføre arbejdet fremover, er en diskussion, jeg glæder mig til at deltage i. For her bliver det spændende at se, om Socialdemokratiet ønsker mere og dyrere rengøring, hvis det for eksempel bliver på bekostning af flere penge til bedre normeringer i daginstitutionerne.

Ønskerne om at der skal bruges flere penge på børneområdet, er selvfølgelig helt legitimt, men med mindre at serviceloftet overskrides med mulige sanktioner til følge, skal pengene findes på bekostning af andre områder, som eksempelvis ældreområdet.


Her bliver det spændende at se, om Socialdemokratiet ønsker mere og dyrere rengøring, hvis det for eksempel bliver på bekostning af flere penge til bedre normeringer i daginstitutionerne.

Jørn Poulsen (V)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Formodet spritbilist blev stoppet

Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce