x
Annonce
Billund

Hypnotisør Flemming Tiro Lund fortsætter både online og i klinikken

Flemming Tiro Lund. Arkivfoto: John Randeris.

Billund: Hypnotisør Flemming Tiro Lund lukkede for en uge siden sin klinik, men fortsatte med at tilbyde hypnose via netforbindelser som skype.

- Udfordringen er lige nu, at rigtig mange har henvendt sig til mig, fordi deres angst og depression desværre får rigtig meget opmærksomhed i denne tid, hvor alt, der bliver snakket om i nyhederne er, hvor mange der nu er smittet eller døde af corona. Jeg er efterhånden vant til, at når klienter henvender sig, så har de prøvet meget andet, uden det er lykkedes for dem, siger Flemming Tiro Lund i en pressemeddelelse.

Flemming Tiro Lund har været i kontakt med Erhvervsstyrelsen og Sundhedsstyrelsen og her fået vejledning i, hvordan han kan fortsætte sin praksis.

- De tiltag, der er foretaget er, at der selvfølgelig ikke er fysisk kontakt, samt at AJ Ruden har sat glas op mellem klientens stol og min, så klienten kan ligge ubekymret i hypnosestolen. Så her til aften blev jeg og min nevø færdig med de sidste finpudsninger, så klienterne nu frit kan vælge, om de ønsker hypnose over computeren, eller de vil op i sikre omgivelser i klinikken, fortæller Flemming Tiro Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Annonce