Annonce
Egtved

I Ådalen skulle der være gilde: Kom til høstfest på bryggeriet

Mathilde Dottir synger med sin lyse, klare stemme til Ask Holmboe Vortings lige så blide guitarstrenge. Foto: Flemming Larsen
Bryggeriet Bøgedal lover bryg krydret med gourmet af lokale råvarer midt i Ådalen, når det inviterer til høstfest fredag 14. august og fredag den 28. august.
Annonce

Vejle: Det kommer til at smage af håndbrygget øl og gourmet af lokale råvarer, når Bøgedal Brew to fredage i august, den 14. og 28., inviterer til høstfest.

Udover øllet og maden vil publikum også kunne nyde sang fra Mathilde Dottir Ask Holmboe Vortings guirtarspil.

Høstfesten tager sin begyndelse under Bøgedal Brews kastanjetræ, hvor der bydes velkommen med et lille glas.

Annonce

En sanselig rejse

- Det bliver en sanselig rejse med håndbrygget øl, håndværk, den skønne natur og maden, der er fremstillet af lokale råvarer. De to fredage vil to kokke, Mikael Madsen fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference og Michael Skovgaard fra Skovgaard Deli, trylle bag gasblussene i køkkenet i laden.

- Valget af Madsen og Skovgaard har ikke været svært. De har den samme passion for håndværket som os, siger Gitte Homboe, Bøgedal Bryghus.

Hun slår på, at man vil noget mere med sin høstfest end bare mad, øl og dans.

Kokkene har  den samme passion for håndværet som os, siger Gitte Homboe, Bøgedal Bryghus. Hun slår på, at man vil noget mere med sin høstfest end bare mad. øl og dans. Foto: Flemming Larsen

- Vores høstfest byder på et kig inden for i bryggeriet, oplevelser i naturen, smukke sange og mad fremstillet af råvarer fra områdets små, lokale producenter, forklarer Gitte Holmboe.

Annonce

Lidt nordisk og noget fransk

Uden at røbe alt for meget bliver der her budt på en gastronomisk fortolkning af den danske sensommer. Fra den traditionelle køkkenhave, over mark og eng, forbi de vilde grøftekanter, gennem skov og krat, ud til havet og himlen.


Det bliver en sanselig rejse med håndbrygget øl, håndværk, de skønne natur og maden, der er fremstillet af lokale råvarer. De to fredage vil to kokke, Mikael Madsen fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference og Michael Skovgaard fra Skovgaard Deli, tryller bag gasblussene i køkkenet i laden.

Gitte Holmboe, Bøgedal Brew


Det ekstra krydderi bliver dog også lidt fransk.

- Der bliver noget for alle sanser; syn og hørelse, smag, følelser og dufte. Alle sanser kommer i spil denne aften, lover Gitte Holmboe.

Nu mangler kun tilmeldingen; der er et halvt hundrede billetter per aften,  og godt halvdelen er i skrivende stund solgt.

Høstfesten begynder begge aftener klokken 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce