Annonce
Vejle

I Danmark er jeg født...på søndag

De fleste medvirkende i festkoncerten på søndag er gået sammen om at fremføre et utraditionelt arrangement af ”I Danmark er jeg Født”, som én af landets førende arrangører, vejledrengen Jesper Riis, der selv har gået på Vejle Musikskole, har arrangeret. Fotoet er fra Vejles Musikskole festkoncert i 2013. Arkivfoto: Mette Mørk
Der bliver masser af sommerfugle i maven på søndag, hvor Musikskolen inviterer til årets festkoncert.

Vejle: Ligesom gymnaster og danseskole-elevere viser deres udbytte af vinterens undervisning ved opvisninger og afdansningsbal, har musikskolen sin tradition. På søndag klokken 15 er det således 26. gang, at Vejle Musikskoles elever spændt indtager musikteatrets store scene og viser, hvad de kan.

I år har nogle af musikskolens lærere sat sig for at eksperimentere med formen. Det er der kommet en noget kortere, men også mere stort opsat festkoncert ud af. At koncerten har et gennemgående tema, som i år er ”Rødder”, er også noget nyt. De fleste medvirkende er gået sammen om at fremføre et utraditionelt arrangement af ”I Danmark er jeg Født”, som én af landets førende arrangører, vejledrengen Jesper Riis, der selv har gået på Vejle Musikskole, har arrangeret.

Som noget nyt vil der på søndag være musik i musikteatrets foyer fra klokken 14. Her kan man opleve elever fra musikskolens forskole- og værkstedshold. Man kan også høre guitarensemblet ¿Que Pasa?, der opfører det underfundigt-humoristiske værk ”Uden var vi aldrig blevet de samme”, som er skrevet af guitarlærer Michael Larsen Hansen.

Annonce

De unge er selv konferencierer

Symfoniorkestret Venus under ledelse af Pål Soknes er til gengæld et fast indslag. Det store marimbaensemble fra Give, ”El Rico Mambo” er også på banen i år under ledelse af Anders Dybdal.

Consensio – musikskolens messingensemble, under Mette Rasmussens og Anna Hjerrilds direktion, er også på scenen, men det forlyder, at ikke kun scenen, men hele teatersalen er inddraget i koncerten. Som sædvanlig er musikskolens mange sangere, under ledelse af Bente Valentin og Mia S. Schøler, også på banen.

Konferencierdelen er langt i hænderne på to elever fra musikskolens talentlinje, Carla Hyldig og Alexander Ahrensberg. Der bydes velkommen til koncerten af medlem af Vejle Kommunes kultur- og idrætsudvalg, Birgitte Vind.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Navnet er: Artium

Annonce