Annonce
Erhverv

I fremtiden skal det summe og syde af Indien - spisested rykker ind hos gammel vinhandler

Senest har der været vinhandler i hjørne-lejemålet i stueetagen i Danmarksgade. I fremtiden vil der blive disket op med indiske retter, når ukendte restauratører i det nye år åbner et indisk take away-sted. Foto: Klaus Madsen


Annonce

Fredericia: Lokalerne har gennem tiden huset både vinhandlere, cykelhandler og ejendomsmægler. I det nye år kan du fra Danmarksgade 31B mæske dig i indisk takeaway, når vin skiftes ud med lune og krydrede retter. Lokalerne er nemlig blevet lejet ud, oplyser ejendomsmægler, Niels Henrik Billund.

- Det er blevet lejet ud til folk udenbys fra, lyder det.

Planen for lokalerne, der er 129 kvadratmeter store, er ifølge den lokale ejendomsmægler, at der i fremtiden skal langes indisk take away over disken. Hvornår det helt præcist kommer til at ske, kan Niels Henrik Billund ikke sige noget om.

- De rykker ind i starten af det nye år. Måske i februar, siger ejendomsmægleren.

Hvem de nye lejere til lokalet er, vides for nuværende ikke. Det er ligeledes ikke lykkedes for Fredericia Dagblad at finde frem til folkene bag det kommende indiske take away-sted.

Hvad synes du? Mangler Fredericia et indisk spisested? Stem her i artiklen.

Der er endnu ikke meget, der tyder på, at lokalet her i fremtiden vil summe og syde af Indien. Men ejendomsmægler bekræfter udlejning. Foto: Klaus Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce