Annonce
Vejle

Ny massageklinik: I gode hænder hos Julia

Julia Holper står bag BodyCare Massage, der holder til hos Apollo Fitness. Hun giver massage torsdag og lørdag. Foto: Lars Saugbjerg
35-årig massør fra Østrig har etableret egen virksomhed og tilbyder nu massage i en klinik hos Apollo Fitness.

Vejle: En følelse af velvære. Ikke mindst bagefter. Massage handler blandt andet om at løsne spændinger og lindre smerter. Klemme, presse, ælte, trykke og stryge. Massage frigiver endorfiner, som man kan blive helt afhængig af; du får energi og samtidig virker massagen smertestillende og beroligende på nervesystemet.

En god massage er ikke forbeholdt professionelle sportsfolk. Der findes et utal af kontorarbejdere, som døjer med nakke, ryg og skuldersmerter. Stillesiddende arbejde foran skærmen - og en bøjet nakke, når vi glor ned i vores telefoner - sætter sine spor. Massage skal der til.

- Jeg har set det masser af gange; for eksempel kontorfolk, der døjer med hovedpine eller ligefrem migræne. Ofte kræver det flere behandlinger at få løsnet spændingerne op, fortæller Julia Holper, der netop har etableret sit eget firma: BodyCare Massage.

Hun står fremover klar med massage torsdag og lørdag hos Apollo Fitness på Horsensvej. Her deler hun klinik med massør og fysioterapeut Rick Paxton (EnergyMassage, red.).

Jeg har set det masser af gange; for eksempel kontorfolk, der døjer med hovedpine eller ligefrem migræne. Ofte kræver det flere behandlinger at få løsnet spændingerne op.

Julia Holper

Træningsterapeut

Den 35-årige massør er fra Østrig. Kærlighed trak hende til Danmark i 2016. Hun lærte sproget, og fik i januar 2018 job hos Apollo Fitness, hvor hun i dag blandt andet arbejder som fitness-instruktør og personlig træner. Hun har en kandidatgrad i idrætsvidenskab, og er også tilknyttet Fysioterapi & Træning i Hedensted.

- Jeg er uddannet træningsterapeut, som næsten er det samme som fysioterapeut. Jeg elsker at arbejde med mennesker og har altid fokus på at afhjælpe problemer, lindre smerter og skabe velvære. Nydelse er bestemt også et nøgleord i en verden, hvor hverdagen er så travl, lyder det fra Julia Holper.

Forskellige massageformer

Hun tilbyder forskellige massageformer.

- Min almindelige massage er en effektiv behandling mod muskelspændinger og myoser i skuldre, nakke eller ryg. Massagen er også god, hvis man blot trænger til at blive løsnet op efter løb og træning, siger Julia Holper, der også tilbyder hotstone massage.

Med hotstone massage kombineres den traditionelle massage med varmen fra de opvarmede sten. De varme sten bruges både til at massere med og til at placere på de steder, hvor behandlingen er påkrævet. På den måde opvarmes muskler og bindevæv, blodgennemstrømningen øges - hvilket føles særlig lindrende på ømme og spændte muskler.

Trænger du derimod til at komme ned i tempo og stresse helt af, giver Julia Holper gerne en afslappende ansigtsmassage.

Alle massagetyper er for både mænd og kvinder.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce