Annonce
Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Marcel Rodriques står for den daglige drift af Ros i Jyllandsgade 47. Han er som sin makker Steffen Snitgaard uddannet kok, og de to satser på et koncept, hvor de bestemmer menuen efter årstiden. Det er faldet i gæsternes smag i Tønder og ser også ud til at have ramt et publikum i Fredeicia. Foto: Mads Dalegaard
Kunderne har skrevet fine anmeldelser af deres besøg hos Fredericias nyeste restaurant Ros i Jyllandsgade. Koncept med faste menuer er blevet godt modtaget.
Annonce

Fredericia: Makkerparret og kokkeduoen Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard føler, at de så rigtigt, da de vurderede, at der var potentiale til en restaurant i Fredericia med deres særlige koncept. En helt fast menu, hvor gæsterne kan vælge mellem en menu med tre eller fem retter, og hvor menuen skifter med årstiderne.

- Det har vi haft held med i vores restaurant i Tønder, og det ser ud til også at være slået an her. Det er i hvert fald det, vi kan læse af de anmeldelser, gæsterne lægger på nettet, siger Steffen Snitgaard.

Begge er ansvarlige for restauranten, men den daglige drift i Fredericia ligger i hænderne på Marcel Rodriques, mens Steffen Snitgaard tager sig af spisestedet i Tønder.

- Jeg er flyttet til Strib, så jeg har kort afstand til at tage mig af driften her, siger Marcel, som også står i restauranten til frokost fredag og lørdag.

- Der har vi en frokostmenu og smørrebrød med et tvist på menuen. Det er et udvalg, der er afpasset årstiden, og som vi justerer løbende, men fiskefilet og æg kommer nok aldrig af kortet, smiler han.

Al start er svær, men vi synes, at vi er blevet fint modtaget. Ud over at have åbent i restauranten leverer vi ud af huset, og vi tilbyder også at sende en kok med. Det har vi haft god succes med.

Marcel Rodriques, medejer af restaurant Ros

Annonce

Fire års erfaring

De to kokke etablerede deres første restaurant i Tønder for fire år siden og har nu lagt restauranten i Jyllandsgade til.

- Al start er svær, men vi synes, at vi er blevet fint modtaget. Ud over at have åbent i restauranten leverer vi ud af huset, og vi tilbyder også at sende en kok med. Det har vi haft god succes med, siger Marcel Rodriques.

Der er plads til cirka 40 gæster i restauranten, og som andre af byens serveringssteder oplever man også hos Ros, at teatergæster gerne vil nyde en middag inden forestillingen.

- Vi åbner kl. 17, så det kan folk fint nå, siger Steffen Snitgaard.

Både før og efter middagen har gæsterne taget stedets mulighed for at få serveret en cocktail til sig.

I Domus Axel lige over for Ros er håndværkerne i gang med at gøre klar til åbning af byens nye natklub, og det ser man frem til hos Ros.

- Det bliver spændende og kan kun blive godt for os også, siger Steffen Snitgaard.

Marcel Rodriques og Steffen Snitgaard slog i april dørene op til deres anden restaurant Ros. I forvejen har de en tilsvarende restaurant i Tønder. Foto: Mads Dalegaard
Der er hyggelig junglestemning over den nyindrettede restaurant Ros. Den har hjemme i Jyllandsgade 47 og har plads til 40 gæster. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce