Annonce
Erhverv

I Salon No. 24 skal der hygges om de hjemløse

På mandag tager frisør Karina Schaadt Mikkelsen imod kunder, der ikke kan betale for en klipning. Men til gengæld får de en godtepose med hjem. Privatfoto
På mandag slår frisør Karina Schaadt Mikkelsen dørene op for Vejles mest udsatte borgere. De får en klipning i salonen og en godtepose med hjem.
Annonce

Vejle: På mandag er det endelig blevet december, og juletiden bliver indledt med en god gerning i Salon No. 24 på Enghavevej.

Indehaver Karina Schaadt Mikkelsen (30) har nemlig besluttet sig for at trække en dag ud af kalenderen og dedikere den til dem, der normalt ikke har penge og overskud til at tage til frisøren og blive klippet.

- Der går mange forbi salonen hver dag, som går hen for at være på Cafe Parasollen. Og det fik mig til at tænke på, at de skal have lidt wellness her op til jul, ligesom alle vi andre også godt kan lide at få, siger Karina Schaadt Mikkelsen.

Karina tog derfor kontakt til Café Parasollen, og samtidig fik hun sin tidligere kollega Michelle Aarnink (19) med på ideen.

Derfor står de to kvinder klar på mandag fra klokken 9 til 15, hvor de kommer til at give en juleklipning til omkring 14 personer, som Café Parasollen har fundet frem til.

Det er første gang, jeg gør det. Jeg er jo nystartet for syv måneder siden, så derfor har jeg også lidt huller i programmet til at kunne gøre det.

Karina Schaadt Mikkelsen

Annonce

Juleklip og julegodter

- Der skal heller ikke komme for mange, for dem der kommer, skal også have en god oplevelse og en hyggelig dag, siger Karina Schaadt Mikkelsen og afslører, at der er sørget for julesnolder til dem, der skal klippes.

- Der er også lavet en julepose til dem med blandt andet varme strømper og juleslik, afslører frisøren.

Hun har selv arbejdet for at finde sponsorer, der har bidraget til juleposens indhold. Det var en opgave, som ikke var helt nem, men Karina Schaadt Mikkelsen vidste heller ikke helt, hvad hun gik ind til, for hun har aldrig prøvet at gennemføre noget lignende før.

- Det er første gang, jeg gør det. Jeg er jo nystartet for syv måneder siden, så derfor har jeg også lidt huller i programmet til at kunne gøre det.

Frisøren forklarer, at hun er vokset op i et miljø, hvor hun så og oplevede, at der var et behov for hjælp, men hvor ingen rigtig gjorde noget.

Det har givet hende lyst til at gøre noget selv, men samtidig sætter hun pris på samarbejdet med Café Parasollen.

- De er jo også sammen med personerne i det daglige og ved, hvem der får mest ud af en klipning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce