x
Annonce
Navne

IBA-talent tog en tur til Canada

Taulov: Kia Skov-Kjær Marshall fra Taulov fik andet end et diplom med sig, da IBA Erhvervsakademi i Kolding forleden holdt dimissionsfest på Koldinghus. Hun har også mange rejseminder med sig fra studietiden. Hun blev på et tidspunkt udtaget til IBAs talenthold og har sammen med tre andre studerende og to undervisere været i Canada. Her deltog de i den store NIBS-konkurrence, hvor studerende fra business schools i store dele af verden dyster om at finde de bedste løsninger på forskellige business cases. Holdet gik ikke videre til finalerunden. Til gengæld fik de en flot andenplads ved en tilsvarende konkurrence i Rotterdam.

- Det var megasjovt og megaspændende, men også nervepirrende at være med i konkurrencerne. Socialt fik vi meget ud af det, for vi mødte folk fra USA, Guatemala, ja, fra lande i hele verden, fortæller Kia Skov-Kjær Marshall i en pressemeddelelse.

Talentholdet fik uden for undervisningen ekstra og intensiv coaching af to undervisere, hvor de løste forskellige business cases fra det virkelige erhvervsliv.

24-årige Kia Skov-Kjær Marshall tog oprindelig en uddannelse som salgsassistent og var hos Matas, men efter et års barselsorlov besluttede hun sig for at tage en uddannelse som markedsføringsøkonom på IBA.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce