Annonce
Billund

Idémand til forlystelsespark har stribevis af konkurser bag sig

Den nye forlystelsespark er et projekt til 10 milliarder kroner. Idemanden fastslår, at han har finansieringen på plads, selvom han har en fortid med flere konkuser. Illustration: Creo Arkitekter/ Lars Møller Christensen.

Peder Jørgen Jeppesen fra Gram & Jeppesen Group ApS, der er kommet med forslag til en ny forlystelsespark i Billund, har en lang række konkurser bag sig. Han garanterer dog, at finansieringen på 10 milliarder kroner allerede er på plads.

Billund: Den nye forlystelsespark i Billund med hotel og parkeringshus er et projekt til 10 milliarder kroner.

Det oplyser Peder Jørgen Jeppesen, der er en af direktørene i firmaet bag projektet, Gram & Jeppesen Group ApS, til JydskeVestkysten.

Ifølge Peder Jørgen Jeppesen er finansieringen allerede på plads:

- Vi har en underskrevet aftale på plads med én investor. De 10 milliarder kroner er småpenge for ham, lyder det fra Peder Jørgen Jeppesen.

Hvem investoren er, vil Peder Jørgen Jeppesen dog ikke afsløre - hverken offentligt eller uden for citat, så JydskeVestkysten kan få bekræftet oplysningen af investoren selv.

- Vi har underskrevet en fuld tavshedserlæring, så det kan jeg ikke oplyse. Men projektet bliver realiseret. Vi mangler kun lokalplanen, siger Peder Jørgen Jeppesen.

Massevis af konkurser

Peder Jørgen Jeppesen er særlig kendt som entreprenør på Herning-egnen, hvor han har været med i flere ejendomsprojekter. Peder Jørgen Jeppesen har dog også været involveret i 15 selskaber, som er gået konkurs med ham ved roret, eller kort tid efter at han er trådt ud af selskabet, viser hans historik på virksomhedsregistret biq.dk.

Fortiden har dog intet med det nye projekt at gøre, siger Peder Jørgen Jeppesen.

- Det er 11 år siden, jeg sidst gik konkurs med et selskab. Jeg har måske 4-5 konkurser bag mig. De andre er selskaber, jeg har solgt, som jeg har været direktør i tidligere. Det er ikke mig, der er gået ned med dem. Det er dem, jeg har solgt selskaberne til. Det er bare uheldigt. Men vi flytter fra Danmark, når projektet er færdigt. Så vil vi ikke bo i Danmark mere. Danmark er jantelovens plads nr. 1. Det er kun misundelse, at folk er kritiske omkring mig, siger Peder Jørgen Jeppesen.

Skader det ikke troværdigheden på projektet?

- Nej, hvorfor det? Vi har kapitalen på plads. Vi sidder på den grønne gren.

Annonce

Lokalplan til behandling

En lokalplan for området er på dagsordenen til næstkommende møde i teknik- og miljøudvalget i Billund Kommune i uge 43. Hos kommunen er man fåmælt omkring kontakten til firmaet.

- Det her ligger i vores kommuneplan som et turistområde, og derfor arbejder forvaltningen videre med det. Det er dejligt, at nogen har fået øje på kommunen og gerne vil investere her, og nu skal det politisk behandles, fordi det er projektet ikke blevet endnu, og så kan vi politikere tage en beslutning om, om vi skal arbejde videre med det, siger Ib Kristensen, som ikke har andre kommentarer til projektet eller Peder Jørgen Jeppesen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Navne For abonnenter

Lyt eller læs: Ritta var ikke som folk flest - heller ikke i døden: Vennerne skrev farvel på kisten, og hun fik sin aske i en rød VB-urne

Vejle

Vejle er omdannet til en labyrint for fodgængere: - Vi har måske været for optimistiske med gravetilladelserne, siger afdelingsleder

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Billund

Se billederne: Prutter, lort og tis - børnene er vilde med Onkel Rejes Julefis

Erhverv

Chris begyndte med tre brugte biler på en grusplads: Nu sælger han biler for millioner af kroner

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Mere end 30 mister jobbet: Virksomhed lukker efter 45 år

Leder For abonnenter

Molbo-historie koster 1,5 millioner skattekroner: Først skulle valget til ældrerådet ikke holdes, men så greb byrådet ind, så nu er der 21 ældre at vælge imellem

Vejle Boldklub For abonnenter

Fantastisk Grytebust, et slagkraftigt angreb og 4-4-2: Det lærte vi af VB's knusende pokalsejr

Annonce