Annonce
Kultur

Idrætsforening udlover dusør: hjælp med at finde nye kræfter til bestyrelse

Mange både børn og voksne nyder at gå til gymnastik, fodbold, håndbold eller andre idrætsgrene gennem Ammitsbøl SG&I. En velfungerende forening kræver et velfungerende forretningsudvalg, og derfor er det vigtigt at finde nye kræfter senest ved den kommende generalforsamling, idet tre ud af fire i det nuværende udvalg trækker sig. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce

Ødsted/Jerlev: Der mangler nye kræfter til forretningsudvalget i Ammitsbøl SG&I i Ødsted og Jerlev. Det oplyser det nuværende forretningsudvalg i en pressemeddelelse.

Tre ud af fire medlemmer forlader det nuværende udvalg. En skal flyttte, en har fået en anden bestyrelsespost, og den tredje ønsker at holde pause efter flere års arbejde i idrætsforeningens forretningsudvalg. Det betyder, at der kun er en tilbage, og derfor opfordrer udvalget folk til at melde sig inden den kommende generalforsamling 12. marts.

"Hvis du selv og dine børn fortsat skal have glæde af gymnastik, fodbold, håndbold, fitness eller badminton, kræver det en velfungerende bestyrelse i idrætsforeningen," lyder det i pressemeddelelsen.

Arbejdsopgaverne i forretningsudvalget er spændende, overkommelige og givet et godt netværk i lokalområdet, oplyser udvalget.

Det er vigtigt, at der findes nye kandidater, der ønsker at bidrage til idrætsforeningens virke. Derfor gives der er en dusør på et årskort til fitnessafdelingen i ASG&I eller et gavekort til Dagli'Brugsen i Ødsted på 700 kroner til de første fem, der finder en kandidat til at tage en tørn i forretningsudvalget, eller som opstiller sig selv som kandidat.

Henvendelse sker til Carsten Lund på 51 55 15 38 eller Randi Dalsgaard på 27 62 58 46 hurtigst muligt eller senest på generalforsamlingen 12. marts, der finder sted i Brunmosehallen klokken 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce