Annonce
Give

Idrætsforening udskyder generalforsamling på ubestemt tid

Store dele af foreningslivet er lige nu ramt af coronarestriktioner. Det får også konsekvenser for den årlige generalforsamling i Grønbjerg-Langelund Idrætsforening. Arkivfoto: Børge Larsen
Den årlige generalforsamling i Grønbjerg-Langelund Idrætsforening udskydes på grund af corona på ubestemt tid.
Annonce

Grønbjerg/Langelund: Almindeligvis er februar lig med generalforsamling i Grønbjerg-Langelund Idrætsforening, GLIF, men sådan bliver det ikke i år.

Idrætsforeningens bestyrelse har allerede nu valgt at udskyde den tilbagevendende begivenhed på grund af coronasituationen og de medfølgende restriktioner. Hvorvidt den bliver holdt som normalt er endnu ikke afgjort, fortæller bestyrelsesformand Alice Rathleff.

- Det har vi ikke nået at planlægge endnu. Sidst, vi snakkede sammen i bestyrelsen, var der også corona, og nu ser det lidt værre ud, så nu er det helt udelukket, at vi kan holde det, som vi plejer, siger hun.

Idrætsforeningen består af en række underafdelinger, og der kan derfor blive tale om, at kun få af medlemmerne fra de enkelte afdelingers bestyrelser kan deltage på hovedafdelingens generalforsamling, fortæller Alice Rathleff.

Annonce

Nye ideer

Ifølge formanden har de mange restriktioner vist, at beboerne i Grønbjerg-Langelund er gode til at støtte op om områdets idrætsforening.

- Vi er et ret stærkt samfund, der godt ved, at det er noget møg med det her corona, men at det ikke hjælper at melde sig ud. Så jeg synes, vi støtter op om hinanden. I forbindelse med nytårsaftensdag havde vi og lokalrådet planlagt en fælles gåtur - selvfølgelig med afstand. Her var der ni personer, der mødte op. Det er også sådan noget, man lærer af og spørger sig selv, hvorfor vi ikke har gjort noget før, siger Alice Rathleff.

En anden positiv konsekvens af den særlige coronasituation, der har betydet flere aflysninger af idrætsforeningens faste arrangementer, er, at bestyrelsesmedlemmerne har haft gode forudsætninger for stille og rolig at blive komfortable i arbejdet.

- Vi er en ny bestyrelse, så vi graver i, hvornår vi skal gøre hvad. Det har vi ro til at få styr på. Foreningens mangeårige kasser er stoppet, så hun er ved at lære os op i, hvordan hun har gjort, siger Alice Rathleff.


Vi er en ny bestyrelse, så vi graver i, hvornår vi skal gøre hvad. Det har vi ro til at få styr på. Foreningens mangeårige kasser er stoppet, så hun er ved at lære os op i, hvordan hun har gjort.

Alice Rathleff, formand for Grønbjerg-Langelund Idrætsforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce