Annonce
Debat

IFA får kommunal støtte

Læserbrev: Jeg er fuldstændig enig med læserbrevskriverne forleden i, at IFA gør et fantastisk arbejde for, at Kolding Kommunes borgere kan motionere. Covid-19 har været hård ved foreningslivet, mange har mistet medlemmer. Jeg har en tro på, at mange medlemmer kommer tilbage efter sommerferien, når vi kan genåbne på normal vis igen, og hallerne vil være fyldte igen.

I læserbrevet bliver der efterlyst kommunal støtte. I 2019 blev der lavet en samarbejdsaftale med Foreningen Idræt for alle, hvor der blev bevilget til tilskud på 230.000 årligt til dækning af personale, egnede lokaler og materialer mod at IFA skulle lave 20 forskellige aktiviteter på alle skole hverdage og samlet plads til 1000 deltagere.


Annonce

Jeg har en tro på, at mange medlemmer kommer tilbage efter sommerferien, når vi kan genåbne på normal vis igen, og hallerne vil være fyldte igen.


I oktober 2020 ansøgte IFA at blive godkendt som en forening under Folkeoplysningsloven. Fritidsrådet godkendte ansøgningen den 20.oktober 2020.

At være godkendt som folkeoplysende forening betyder at nu er IFA sidestillet med Senioridræt og alle andre Idrætsforeninger hvor der er en gebyrbetaling. Under Folkeoplysningsloven er der mulighed for at søge tilskud til uddannelse og aktiviteter.

Der er nedsat et hurtigt arbejdende Forenings Task Force arbejdsgruppe. Her arbejdes der på, hvorledes vi kan være behjælpelig med genstart af foreningslivet.

IFA får kommunal støtte ved at de i dag er en godkendt forening under Folkeoplysningsloven og er dermed under de samme regler som andre foreninger under Folkeoplysningsloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce