Annonce
Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune atter i top med erhvervsklimaet

Statuetten for Danmarks bedste erhvevsklima er igen landet hos Ikast-Brande Kommune. Foto: DI
Dansk Industri har igen kåret Ikast-Brande til Danmarks bedste erhvervskommune.

Ikast/Brande: Otte gange tidligere er statuetten til kommunen med Danmarks bedste erhvervsklima landet i Ikast-Brande, og i år er ingen undtagelse.

For niende gang af ti mulige har medlemmerne af Dansk Industri (DI) kåret Ikast-Brande til Danmarks bedste erhvervskommune. Igen år lander Herning, der som den eneste kommune udover Ikast-Brande har prøvet at toppe listen, på andenpladsen nu med Ringkøbing-Skjern på tredjepladsen.

- Jeg var rævestolt sidste år, da vi her i området havde første-, anden- og femtepladsen. Men det skulle altså blive endnu bedre! Jeg håber, det nu – endelig – kan få os til i fællesskab at prale lidt mere af, hvor godt vi gør det, så vi kan inspirere andre. Det her er er simpelthen så stærkt gået, siger Claus Arberg, formand for DI Midt Vest.

- Ikast-Brande bliver bare ved med at yde toppræstationer: Kommunen har den bedste overordnede erhvervsvenlighed, de har landets bedste dialog mellem kommune og virksomheder, og Ikast-Brande er rigtig gode til at bruge private leverandører. Men Ikast-Brandes mangeårige succes er ikke kommet af sig selv. Det har krævet hårdt arbejde at holde podieplaceringen, siger den midt- og vestjyske DI-formand.

- Ni ud af ti førstepladser er jo helt vildt. Særligt når vi ved, at erhvervsklimaet i landets kommuner gennem årene samtidig er blevet støt bedre. Det gør Ikast-Brandes præstation endnu mere imponerende og inspirerende, siger Claus Arberg.

De midt- og vestjyske kommuner gør det generelt rigtig flot, hvilket Lokalt Erhvervsklimas top-10 bærer tydeligt præg af: Hele syv pladser løber de med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce