Annonce
Egtved

Ildsjæl fik vandrepokal

Jørn Gade med Egtved Hallens vandrepokal og diplom for en stor frivillig indsats for idrætten i Egtved i 2018. Vandrepokalen blev overrakt af formanden for halbestyrelsen Lars Bang. Privatfoto

Egtved: Hvert år bliver en idrætsudøver, en leder, en person eller et hold, som har ydet en særlig aktiv indsats for idrætten i Egtved, hyldet og får overrakt en vandrepokal. Det har været en fast tradition siden 1988.

Denne gang gik vandrepokalen til Jørn Gade, som har ydet en stor frivillig indsats i halbestyrelsen gennem 14 år og de sidste otte år som formand. En periode, hvor han har lagt megen energi og utrolig mange frivillige timer i både ansøgningsarbejdet og etableringen af Egtved Idræts- og Multicenter, lyder det blandt andet i begrundelsen for valget.

Jørn Gade meddelte for et år siden, at han stoppede i halbestyrelsen med udgangen af 2018, og han har derfor brugt det sidste år på at sætte den nye formand Lars Bang ind i arbejdet, så han nu har mere tid til familien, golf og cykling. Pokalen blev under stor applaus overrakt af den nye formand for halbestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Vejlenserne siger farvel til Albert: Tak for de unikke billeder. Dig glemmer vi aldrig

Annonce