Annonce
112

Indbrud: Golfklub, tandlæge og villaer blev besøgt af tyve

Indbrudstyvene kommer gerne ind ad vinduet. Arkivfoto: Camilla Rønde/Scanpix
Annonce

Vejle/Give/Børkop: Fra natten til torsdag og et døgn frem har indbrudstyve været omkring Give Golfklub, Tandlægerne Vorting på Dæmningen og villaer i Børkop og Vejle Øst.

Det første indbrud skete i en villa på Kragelundsvænget i Børkop torsdag mellem klokken 4 og klokken 04.30. Her blev et vindue til soveværelset brudt op med noget, der formentlig er en stor skruetrækker eller et koben.

- Der er stjålet striktrøjer af forskellige designerbrands., et designerarmbåndsur, et løbeur, en spillekonsol og en designlampe, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

I tidsrummet mellem torsdag klokken 08.30 og 16.15 har en villa på Nordtoftevej i Vejle Øst fået opbrudt en sydvendt terrassedør med et koben.

- Man har været i flere forskellige rum, og der er blevet stjålet diverse smykker, to sparebøsser og tre træfigurer af et kendt designmærke, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Annonce

Tyven efterlod sig tomme dåser

Indbruddet i golfklubben på Bregnhovedvej i Give skete torsdag mellem klokken 17.30 og 18.30.

Tyven er kommet ind i et opbevaringshus via en dør, som muligvis ikke har været låst. Herfra har man fået adgang til klubhuset og omklædningsrummet, hvor der efterfølgende blev fundet flere efterladte øldåser og gennemrodede tasker. Fordi taskerne tilhørte flere forskellige personer, var der på anmeldelsestidspunktet ikke overblik over, hvad der var stjålet.

Endelig gik der en alarm natten til fredag klokken 01.34, da en tyv havde brudt et vindue op i baggården ind til Tandlægerne Vorting på Dæmningen.

Gerningsmanden har været rundt på kontoret, og der er stjålet et mindre kontantbeløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce