Annonce
112

Indbrud har holdt genbrugsbutik lukket i en uge

Kirkens Korshær i Tørring har været udsat for indbrud og hærværk, hvilket nu har holdt butikken lukket i en uge. Arkivfoto: Ingrid Trier
Annonce

Tørring: På ottende døgn bliver kunder i genbrugsbutikken Kirkens Korshær i Tørring mødt af en lukket dør.

Butikken blev natten til onsdag 15. januar udsat for hærværk og indbrud, hvilket blandt andet resulterede i et ødelagt kasseapparat, og netop manglen på et kasseapparat er den væsentligste årsag til den lukkede butik, fortæller butiksleder Nini Nielsen.

- Det er jo de færreste, der har rede penge i dag, så det er nødvendigt med et kasseapparat, for at vi kan modtage dankort, mobilepay og så videre. Vi håber at kunne få sat et nyt apparat op sidst på ugen, og lige så snart, vi har det sat op, åbner vi døren igen, fortalte Nini Nielsen onsdag eftermiddag.

Hun har sammen med de øvrige frivillige brugt en del af den forgangne uge på at rydde op efter indbruddet, da gerningsmændene sandsynligvis for at sløre deres spor bl.a. havde smidt hvidt maling ud over gulvet i butikken.

- Det har været noget af en omgang, og det er træls at blive udsat for sådan noget og have bøvlet med at rydde op efterfølgende, når man bare går som frivillig, lyder det fra Nini Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce