Annonce
112

Indbrud to steder på samme vej – stjal kontanter og smykker fra to villaer

Både indbrud og bilister, der ikke overholdt loven, fylder døgnrapporten fra weekenden. Arkivfoto: Michael Bager
Sydøstjyllands Politi har haft rigeligt at se til i weekenden. Døgnrapporten melder blandt andet om bilister, der ikke kunne finde ud af at holde sig på den rigtige side af loven samt flere indbrud.
Annonce

Fredericia: Antallet af indbrud fortsætter næsten parallelt med, at vi kommer tættere og tættere på jul.

I weekenden er det gået ud over to villaer på samme vej i Taulov og en tredje i Sanddal.

Den første melding modtog politiet søndag klokken 10. Ved at bryde en terrassedør op til en villa på Mobærvej lykkedes det ukendte gerningsmænd at komme ind i huset og derfra med både et kontantbeløb og en computer. Det indbrud er sket mellem lørdag klokken 10 og søndag klokken 10.

I tidsrummet fra torsdag klokken 17.45 og søndag 14.30 har en anden villa på samme vej haft ubudne gæster. Her blev stuevinduet brudt op, og fra huset blev der stjålet smykker.

Derudover kom en villaejer på Kampmannsvej også hjem til et ubehageligt syn lørdag aften. Mellem klokken 10 og 20 lørdag var køkkenvinduet blevet brudt op – formentlig med et koben. Fra huset forsvandt et mindre kontantbeløb i udenlandsk valuta.

Annonce

Bøder til bilister

Døgnrapporten melder desuden også om tre bilister, der satte sig bag rattet, selvom de ikke måtte.

I Norgesgade blev en 55-årig mand stoppet og sigtet for at køre bil uden førerret. Det skete klokken 08.56. Natten til søndag klokken 02.50 var den så gal igen i Købmagergade. Her blev en 30-årig mand stoppet. Han fik samme sigtelse med hjem.

Sidst men ikke mindst blev en 43-årig mand fra Fredericia stoppet klokken 04.00 natten til søndag i Kongensgade. Heller ikke han havde førerret til personbil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Nyt coronatilfælde i Jelling: Fysioterapiklinik lukker resten af ugen

Annonce