Annonce
Vejle

Tyvene holder ikke ferie: Indbrudsbølge rammer Vejle, Egtved og Give

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle/Give/Egtved: Indbrudstyvene er ikke ferieramte, og har i disse dage mere travlt end de fleste. En villa på Skøn Valborgs Vej blev mellem tirsdag klokken 13 og torsdag klokken 10.20 rodet igennem af ubudne gæster. Et vindue blev brudt op, og der er stjålet smykker fra huset.

På samme vej, Skøn Valborgs Vej, blev endnu en villa ramt af indbrud. Det skete mellem søndag klokken 14 og torsdag klokken 11.20. Et vindue blev brudt op. Man ved endnu ikke hvad der er stjålet fra huset, da familien der bor der, er på ferie.

I samme område, denne gang på Jomfru Ingefreds Vej har der mellem mandag klokken 10.00 og torsdag klokken 19.45 ligeledes været indbrud i en villa. Her ham man brudt et vindue op, og stjålet smykker fra stedet.

I Egtved har der i en villa på Bygvænget også været tyve forbi. Man har her fået aflistet en rude i tidsrummet mellem onsdag klokken 20 og torsdag klokken 19.50. Familien i huset er på ferie, og man ved derfor ikke, hvad der er stjålet. På samme vænge var der igen tyveknægte forbi. Det skete mellem onsdag klokken 12 og torsdag klokken 16. Et vindue var brudt op, men intet er stjålet fra villaen.

På Vagtbanke i Give forsøgte man at bryde ind i en villa. Det skete mellem onsdag klokken 15 og torsdag klokken 22.45. Her forsøgte man at bryde terrassedøren op, men uden held, fortæller Niels Einar Jensen, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand tildelte dørmand et knytnæveslag

Annonce