Annonce
Alarm 112

Indbrudstyv fanget på vej ud ad vindue - hvem mangler hoptimist og lysestager fra andet indbrud?

Genrefoto

Horsens: En 29-årig mand fra Vejle er anholdt og sigtet for indbrud på Korning Skole.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, som søndag kl. 5.06 fik en anmeldelse om, at flere personer var brudt ind på skolen.

Da en patrulje kom frem, var den 29-årige vejlenser på vej ud ad vinduet og forsøgte at stikke af til fods, men betjentene fik ham hurtigt løbet op, fortæller vagtchefen.

Patruljen kunne konstatere, at gerningsmændene har brudt et vindue op til skolen. Det er endnu uvist, om der er stjålet noget, men den 29-årige havde ingen tyvekoster med sig på sin flugt.

Roligan-hoptimist og lysestager

Til gengæld holdt der ved skolen en stjålet bil med andre tyvekoster, og politiet formoder, at det er indbruddets gerningsmænd, der er kørt i denne.

Det drejer sig om en VW Polo, der blev stjålet i Vejle natten mellem onsdag og torsdag. I bilen fandt politiet tre sølvlysestager af mærket Mensche i modellen Curve samt en hoptimist i roligan-model.

- Lysestager og roligan-hoptimist er formentlig stjålet et sted inden for det seneste døgn, så hvis nogen mangler det, hører vi meget gerne fra dem, siger vagtchefen.

Søndag formiddag er det endnu uvist, om den 29-årige anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør, ligesom der ikke er fundet flere gerningsmænd.

- Vi har en formodning om, at der er i hvert fald én gerningsmand mere, så vi vil også meget gerne høre fra folk, der kan have set en mand i området tidlig søndag morgen, måske en løbende mand, siger vagtchefen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce