Annonce
Hedensted

Indbrudstyve snuppet på fersk gerning: Brugte stige til at bryde ind i lejlighed

To mænd brugte en stige til at skaffe sig adgang til en lejlighed på Søndermarksvej via en terrasse. Det så og hørte en anden beboer, som kontaktede politiet. Indbrudstyvene blev noget nær snuppet på fersk gerning. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
To mænd på henholdsvis 22 og 20 år slap ikke af sted med et indbrud i en lejlighed på Søndermarksvej natten til lørdag. På vej væk fra lejligheden, løb de ind i en patrulje.

Fredericia: To mænd blev næsten snuppet med fingrene i kagedåsen, da de rendte direkte ind i favnen på en patrulje, der var blevet kaldt ud til en adresse på Søndermarksvej i Fredericia.

En anden beboer i ejendommen på Søndermarksvej havde alarmeret politiet omkring klokken 04.48 natten til lørdag, fordi pågældende havde observeret usædvanlig aktivitet ved og omkring lejlighedskomplekset.

Annonce

Dels havde anmelderen set en stige stå op til terrassen tilhørende en lejlighed på anden sal og dels havde pågældende også hørt noget eller nogle pusle fra området omkring lejligheden.

- Vi har en patrulje fremme kort tid efter, og den bevæger sig ind i ejendommen. På vej op til lejligheden møder patruljen to mænd, der er på vej ned, og de bliver så anholdt, fortæller Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Ifølge vagtchefen har de to mænd angiveligt begået et indbrud ved at komme ind i lejligheden på Søndermarksvej via terrassen, og den ene har i hvert fald erkendt indbruddet.

Kreativt tyveri fra bil

Døgnrapporten melder intet om, hvorvidt tyvene fra Søndermarksvej har fået noget med sig fra lejligheden. Politiet er ej heller kommet nærmere en konklusion på, hvor stien så stammede fra.

Begge mænd blev anholdt, afhørt og senere løsladt. Politiet vurderede ikke, at der var grundlag for en varetægtsfængsling, hvorfor de ikke blev fremstillet i grundlovsforhør. Begge er dog nu sigtet for indbrud, og der venter dem en form for retsligt efterspil. Det er tale om to mænd på henholdsvis 22 og 20 år. Den ene er fra Middelfart, den anden er fra Hedensted.

Døgnrapporten melder derudover om et enkelt tyveri fra en parkeret bil.

Fra en hvid Fiat Ducato, der holdt parkeret i Kongensgade nær parkeringspladsen ved Fynsgade, er der mellem torsdag klokken 16 og fredag 18.30 forsvundet elværktøj.

Der er brugt en slags pladesaks til at enten skære eller klippe sig ind til låsemekanismerne for at påvirke dem. Der blev stjålet elværktøj såsom skruemaskiner, varmepistol og lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegården siden fagkonflikten

Annonce