Annonce
Vejle

Indbrudstyvene er kommet i gang igen - især i Vinding

Foto: Michael Bager
Annonce

Vejle: Det var meget begrænset med indbrud i private hjem i forsommeren, da stort set alle arbejdede hjemmefra og i det hele taget holdt sig på matriklen.

Men nu har indbrudstyvene igen fået blod på tænderne.

Politikommissær Rune Rehnberg fra Patruljecenter Midt kan berette om seks indbrud fra mandagens døgnrapport.

Mellem søndag aften klokken 21.20 og og mandag morgen klokken 07.30 blev der begået et indbrud i en villa på Margrethevej i Vejles vestby. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op, og der var stjålet kontanter og en mobiltelefon.

I tidsrummet mellem sidste mandag og denne mandag klokken 10 har en tyv også været forbi en villa i Bakkelyparken. Her havde man på anmeldelsestidspunktet ikke noget overblik over, hvad der var blevet stjålet.

En villa på Søndermarksvej havde også en tyv på besøg mandag mellem klokken 8 og 16, hvor der blev stjålet smykker og en bærbar computer.

Annonce

Tre steder i Vinding

Formentlig har den samme tyv været på spil i tre lejligheder i Vinding, som i perioden fra fredag eftermiddag til mandag formiddag fik vinduer brudt op.

I to af lejlighederne var der ikke overblik over det stjålne på anmeldelsestidspunktet, fortæller politikommissæren. I den tredje lejlighed blev der stjålet smykker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten bevæger sig rundt i kommunen: Nu bor mange af de nysmittede på Nørremarken

VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce