Annonce
112

Indbrudstyve har været vidt omkring i kommunen

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vejle Kommune: Der er anmeldt indbrud i flere dele af Vejle Kommune i weekendens løb.

Natten til søndag klokken 02.26 gik det ud over DesignModul på Kornmarken i Gravens. Her har man fået knust en rude, og der er stjålet tre computerskærme.

- På overvågningsbillederne kan man se, at en person tager skærmene med ud ad vinduet, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Patruljecenter Midt.

I Jelling har en villa på Hvesager haft indbrud natten til søndag. Alarmen gik klokken 03.28, efter at tyven havde knust en terrassedør. Trods den forstyrrende alarm har tyven alligevel haft is i maven til at stjæle en lampe, som hang over spisebordet samt to loungestole. Politikommissær Jesper Duus fortæller, at der er tale om designervarer til en værdi af omkring 250.000 kroner.

Søndag formiddag var en tyv på spil i Havneparken. Det skete mellem klokken 10.55 til 11.45, hvor døren til en lejlighed var blevet brudt op med en skruetrækker.

Hele lejligheden var blevet gennemrodet, og der var stjålet et armbåndsur i guld samt et andet armbåndsur. En tablet og en designerstol fik lov at blive stående, fortæller politikommissær Jesper Duus.

Endelig er der mellem fredag klokken 20 og søndag klokken 10 blevet opbrudt et vindue til en garage på Hirseager i Bredballe. Tyven kom ind i garagen og stjal en el-cykel af mærket Cube Touring Hybrid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce