Annonce
Vejle

Indholdet i skraldebil begyndte at brænde efter besøg i kolonihave

En skraldebil, som lige havde tømt containerne ved kolonihavehusene i Mølholm, brød onsdag morgen i brand. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Vejle: Der har formentlig været brandbart materiale i de containere, som en skraldebil onsdag morgen skulle tømme ved kolonihaverne i Mølholm omkring klokken 08.15.

I hvert fald udbrød der efterfølgende brand inde i skraldebilens beholder, og chaufføren måtte straks i gang med at begrænse skaderne med vand, indtil brandvæsnet kom frem med en autosprøjte, en tankvogn og indsatsleder Henrik Due fra TrekantBrand i Vejle.

Også politiet kørte med ud til stedet, hvor brandfolkene slukkede branden af og fulgte skraldebilen med hen på genbrugspladsen, hvor bilen blev tømt.

- Der lå blandt andet nogle gasdåser til ukrudtsbrændere i de containere, som skraldebilen havde tømt. Måske er det fordi, de er blevet trykket, at branden er opstået, lyder et bud fra indsatslederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce