Annoncørbetalt indhold

Indret dit hjem efter det liv du lever

Vi bruger mange timer i vores hjem, og hjemmet danner basen for opladning og afslapning. Der er mange måder at indrette sit hjem på, men det er vigtigt, at hjemmet danner ramme om det liv, du lever. Læs videre, og bliv klogere på, hvordan du kan indrette dit hjem.

Indholdet er sponsoreret

Hvilken type af møbler skal jeg vælge?

Når du skal vælge nye møbler til boligen, er det godt at være bevidst om, hvilket behov møblerne skal dække. Indretter du fx med et skrivebord, fordi alle andre har det, eller er det et reelt behov? Har I brug for det helt lange spisebord? Hvor tit har I egentlig 10 gæster til middag? Hvilke behov skal de forskellige rum dække? Skal stuen være forbeholdt afslapning, eller kan der også være en soveplads eller et skrivebord? Vær ærlig og realistisk omkring jeres livssituation og livsstil. Du bør også indtænke, hvor stor boligen er, hvem der bor i boligen og hvor mange penge, du er villig til at bruge på boligindretningen.

Design eller ej?

Når du har kortlagt dine behov, og ved hvilke typer af møbler, du har brug for, kommer spørgsmålet om stil. Er du til den nordiske stil, den romantiske stil eller den farverige stil? Skal du have designmøbler eller ej? Fordelen ved designmøbler er ofte, at kvaliteten holder godt. Omvendt betaler du meget for navnet. Kan du godt lide at skifte ud i dine møbler med jævne mellemrum, eller er du i en livsfase med mange forandringer, kan det bedre betale sig at købe et lidt billigere, men stadig flot og holdbart alternativ. Mange moderne møbler er ofte mere multifunktionelle end de traditionelle designermøbler. Hos Moderno, der sælger et bredt udvalg af møbler til boligen, kan man fx få sofaer med opbevaring, senge der kan foldes sammen eller sofaer med indbyggede borde. Gå efter et tidløst design, og vælg nogle møbler i enkle designs og farver, som ikke ”larmer”. Så kan du altid pifte indretningen op med sjove billeder, farverige puder og personligt nips. På den måde kan du nemt ændre udtrykket i din indretning, uden at funktionaliteten ændres.

Placeringen af møblerne

Møblernes placering har en betydning for hvordan rummet bruges og opfattes. Brug derfor tid på at planlægge, hvordan møblerne skal stå i forhold til hinanden. Det er også vigtigt at overveje størrelsen på møblerne i forhold til rummets størrelse, inden du køber dem. Store møbler i små rum virker nemt for overvældende, hvorimod små møbler til store rum, kan få rummet til at virke for bart. Sørg for at skabe den rette balance.

Gør op med dig selv, hvordan du kommer til at bruge rummet, når du indretter det. Hvis du stiller sofaer eller lænestole mod hinanden indbyder du til samtale og socialt nærvær. Retter du sofaen mod fjernsynet bliver det naturligt stuens centrum.

Husk den gode belysning i din indretning

Sørg for at udnytte rummenes naturlige dagslys, og tag hensyn til det i forhold til placering af fx fjernsyn og computerskærme. Det er også vigtigt at have masser af andre lyskilder. Igen skal du tage stilling til, hvordan du bruger de enkelte rum og dele af boligen. I køkkenet bør du have et godt, stærkt arbejdslys over køkkenbordet. Det kan med fordel være spots eller led-pærer. I dagligstuen vil det være godt med flere forskellige lyskilder, så du kan dæmpe lyset, når du ser fjernsyn og skrue op for det, hvis du fx skal læse eller strikke. Ligeledes bør børneværelset have forskellige lyskilder. Gerne en loftslampe, der kan lyse hele rummet op, en sengelampe til at læse ved og en vågelampe, der kan lyse om natten.

Funktion er vigtigere end design

Når du indretter dit hjem vil du sikkert gerne, ligesom de fleste andre, have et unikt hjem, som afspejler dig og er personligt. Derfor er det godt at være kreativ i indretningen og tænke ud af boksen. Lad være med at vælge det dyre design og de sikre løsninger, men vælg i stedet noget som kan danne en ramme om, det liv du ønsker at leve. Måske giver det mere mening for jer at indrette et helt rum til jeres pladskrævende hobby, og så sove i stuen. Eller at alle i familien sover i samme rum. Eller at sofaen er placeret i køkkenet. Gør det, der føles rigtigt og passer til dit liv.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.