Annoncørbetalt indhold

Indret med farver og afslebne gulve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal indrette dit hjem, kan du inddele de elementer, du skal tænke på i tre overordnede kategorier. Den første kategori er de store flader bestående af gulve, vægge og lofter. Dernæst kommer en kategori med møbler, gardiner og tæpper og sidst men ikke mindst en kategori med vægudsmykning, lamper, puder og pyntegenstande. Her får du et par tips til, hvordan du kan gå til en indretning.


Annonce

Gulvet betyder meget

Start med de store flader. Det vil sige, hvilket gulv har du eller vil du gerne have? Hvilken farve skal der være på væggene og lofterne. Ofte ligger der et gulv, som man ikke lige kan ændre. Men hvis det drejer sig om et slidt trægulv, kan du helt sikkert få et smukt gulv, hvis det får en afslibning. Det er utroligt, hvad det kan gøre ved et rum, at træet bliver lyst og pænt igen. Det letter og giver rummet en lækker atmosfære. Det gør med andre ord underværker at få gulvet slebet.


Leg med væggenes farver

Væggenes farver betyder også rigtig meget i et rum. Hvis rummet er lille vil det ofte være en fordel at vælge en lys farve, så rummet ikke synes endnu mindre. Større rum kan trække mere farve uden, at det går ud over rumoplevelsen. Foretrækker du lyse neutrale vægge, kan du overveje at male for eksempel entre`en eller badeværelset i en overraskende farve. Det har ofte en rigtig god effekt. I det sidstnævnte tilfælde kan det se rigtig godt ud at male loftet samme farve som væggene. Det giver en anderledes helhedsoplevelse. Hvis du generelt har større rum og gerne vil have farve på væggene, kan du gøre det samme. Det er superflot, især hvis du maler paneler og dørkarme samt døre i samme farve.


Vælg møbler i samspil med vægfarver

Væggenes farver skal naturligvis vælges i samspil med de møbler du har eller gerne vil have. Møblernes farver og materialer betyder selvfølgelig rigtig meget for din boligs indretning. Hvis du står og skal købe nye møbler, så tænk på hvilken atmosfære du gerne vil skabe i dit hus. Møblernes lethed eller tyngde, stil og farve er væsentlig for hele indtrykket. Vælger du lyse og lette møbler, skal du ikke vælge en alt for kraftig vægfarve, da møblerne så vil blive det sekundære i rummet. Så med mindre det er det, du bevist ønsker, så vælg en lys farve. Det er flot med lyse jordfarver, støvede pasteller eller meget lys terrakotta til lyse og lette møbler og til et smukt lyst trægulv.


Kontraster eller understregning

De mindre elementer i rummet såsom lamper, billeder, tæpper og pynteting skal du vælge, så de understreger både vægfarver og møbler. De kan være kontraster til det andet i rummet eller være med til at understrege en bestemt farve.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.