Annonce
Egtved

Indsamling slog rekord: Der blev indsamlet cirka 120.000 kroner på Egtved-egnen

Kræftens Bekæmpelses frivillige mødte stor velvilje på Egtved-egnen, hvilket betød en rekordindsamling på cirka 120.000 kroner. Arkivfoto: Jørgen Outzen
Frivillige indsamlere var søndag formiddag rundt i hele landet for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde. I Egtved samlede indsamlerne cirka 120.000 kroner ind.

Egtved-egnen: Det klirrede godt i indsamlingsbøsserne, da frivillige søndag formiddag gik fra dør til dør for at samle bidrag ind til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med den årlige landsindsamling.

Cirka 90 frivillige dækkede den gamle Egtved Kommune, og de mærkede en stor velvilje og gavmildhed hos de mange husstande.

- Jeg var meget imponeret over, hvor gavmilde folk var i dag, da jeg var rundt i Hejlskovparken, lyder det fra Maria Brødsgaard Rasmussen i Facebook-gruppen "6040 Egtved".

Annonce

Alice Christiansen mærkede også stor velvilje:

- Der var også mange gavmilde personer på den rute min datter og jeg gik i dag. En stor tak for alle der skænkede et bidrag uanset størrelse, skriver hun.


I de snart 20 år, jeg har stået for indsamlingerne, har vi aldrig fået indsamlet så mange penge.

Kent Jensen, indsamlingsleder


Den store gavmildhed betyder også, at der søndag blev slået indsamlingsrekord, idet slutopgørelsen viste, at borgerne i den gamle Egtved Kommune til sammen har bidraget med cirka 120.000 kroner. Størstedelen, de cirka 85.000 kroner, er kontante bidrag i indsamlingsbøsserne, men 35.060 kroner blev overført via MobilePay.

- Det her er indsamlingsrekord, og så er det ret imponerende, for, hvis det her er generelt på landsplan, bliver det et flot resultat. I de snart 20 år jeg har stået for indsamlingerne, har vi aldrig fået indsamlet så mange penge. I 2021 har vi endda haft færre indsamlere, lyder det fra Kent Jensen, der er formand for Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Egtved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce