Annonce
112

Indsatsleder efter garagebrand: Kom så ned på knæ og brug det hakkejern

Man skal passe meget på, hvis man vil fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder. Især når det blæser. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
"En ukrudtsbrænder er farlig - især når det blæser, som det gjorde lørdag," siger indsatslederen efter en udrykning til Bredballe lørdag eftermiddag.
Annonce

Vejle Øst: Indsatsleder-vikaren fra Fredericia, Hans Egon Bendorff, giver vejlenserne en lille opsang efter weekendens udrykninger i Vejle.

Her var han blandt andet kaldt med brandfolkene ud til melding om en villabrand på Bredager i Bredballe lørdag omkring klokken 17. Beboeren havde været i gang med at fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder.

Men det blæste en del, og det kan have været den medvirkende årsag til, at der fløj nogle gløder ind imellem garagens yder- og inderbeklædning, hvor det begyndte at brænde.

- Vi sprøjtede en masse vand ind i hulrummet mellem garagens beklædninger og fik det hurtigt slukket. Inden vi kom havde beboeren også været i gang med en vandslange, fortæller Hans Egon Bendorff og tilføjer, at gløder ellers kan ligge og ulme i lang sådan et sted.

Der skete ikke store skader på garagen, fordi slukningsindsatsen blev sat i gang så hurtigt.

- Men jeg kan kun anbefale, at folk lægger sig ned på knæ og bruger et hakkejern, når de skal fjerne ukrudt. Det er det mest sikre. En ukrudtsbrænder er farlig - især når det blæser, som det gjorde lørdag. Man skal i hvert fald være meget forsigtig, understreger indsatslederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce