Annonce
Trekantområdet

Informationsaften om angst i Kolding

23-årige Lukas Enemark deltager i en informationsaften i Sct. Jøgens Gård, hvor han sammen med psykoterapeut Lene Brøndum Madsen vil fortælle om angst. Privatfoto

Kolding: Onsdag den 28. august kl. 19-21 indbyder den lokale psykoterapeut Lene Brøndum Madsen til en informationsaften om angst.

- Jeg kan slet ikke følge med ift. at honorere forespørgsler om foredrag og informationsmøder på skoler og institutioner. Samtidig har jeg en lang venteliste med alvorligt bekymrede forældre, som ønsker hjælp til deres børn helt ned til seks års alderen og unge mennesker, fordi de ikke kan gå i skole, lege med kammeraterne eller deltage i fritidsaktiviteter - på grund af angst. I stedet er børnene isolerede i hjemmet, og forældrene føler sig magtesløse og mangler viden og værktøjer” siger Lene Brøndum Madsen.

Lukas Enemark, 23 år, er en af Lenes tidligere klienter og denne aften fortæller han om sin vej fri af svær panikangst og social fobi. Lukas var i flere år helt isoleret i hjemmet hos forældrene på grund af angst. Nu har han gennemført uddannelse i en tøjbutik i Middelfart og er samtidig ved at uddanne sig til psykoterapeut – han vil hjælpe andre ud af angsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce