Annonce
Ikast-Brande

Ingen BIF-Cup nummer 40 i 2020

Brande: Der bliver ikke BIF Cup på Brande Stadion i år. Stævnet må vente. Arkivfoto: Mads Hansen
Stort ungdoms-fodboldstævne bliver aflyst i år
Annonce

Brande: I dagene fra den 2. juli til 5. juli skulle den traditionsrige ungdoms-fodboldturnering BIF-Cup for 40. gang have fyldt Brande Stadion med glade fodbold-drenge og -piger fra ind- og udland, men som så meget andet har turneringen måttet aflyses på grund af regeringens forbud mod større arrangementer indtil udgangen af august.

Dermed bliver jubilæumsudgaven af BIF-Cup, som blev startet i 1981 i anledning af Brande IF’s 75-års jubilæum, tidligst afviklet i sommeren 2021.

Aflysningen ærgrer naturligt nok Brande IF’s formand og klubchef, Michael Koch.

– Økonomisk rammer det os hårdt, erkender han. Udover overskuddet fra selve turne-ringen går BIF nemlig også glip af en hel del omsætning i cafeteriet.

Trods et historisk lavt antal deltagende hold i 2019, hvor 55 hold fra Tyskland, Norge og Danmark dystede mod hinanden i løbet af de fire dage, turneringen strækker sig over, gav sidste års ud-gave af BIF-Cup et markant højere overskud end i 2018, hvor facit blev et plus på godt 55.000 kroner. Sidste år blev overskuddet hævet til knap 140.000 kroner, men de penge kommer man altså til at mangle i klubkassen i år.

Derfor er man også allerede så småt begyndt at tænke i alternativer, men BIF-formanden udelukker på ingen måde, at der skal afholdes BIF-Cup igen i 2021. Den snak skal cup-udvalget med formand Kent Nielsen i spidsen have i den nærmeste fremtid.

Lige nu ligger banerne på Brande Stadion imidlertid ganske ukarakteristisk for årstiden stort set øde hen. Den situation håber Michael Koch på ændrer sig hurtigst muligt efter d. 10. maj.

- Det handler om, at vi kommer til at spille fodbold igen, fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce