Annonce
Sport

Ingen Finnbogason, når VB tester i Aalborg

Adolfo Sormani ser efter al sandsynlighed bort fra angriberen Kjartan Finnbogason til lørdagens kamp i Aalborg. Arkivfoto

VB-træner Adolfo Sormani giver formentlig plads til et par af de nye i startopstilingen, når VB tester formen ude mod AaB.

Vejle: Det er et par spørgsmål, som Adolfo Sormani ønsker positivt svar på, når Vejle Boldklub lørdag eftermiddag spiller generalprøve på forårspremieren i Superligaen.

- Kampen skal gerne vise, at spillerne er i den rigtige fysiske form, og så håber jeg, at vores nye spillere falder godt ind på holdet og ind i den måde, vi spiller på, siger Adolfo Sormani.

VB møder ude AaB i den eneste testkamp, VB denne vinter spiller på dansk grund, da de øvrige tre testkampe foregik i forbindelse med klubbens træningslejr i Tyrkiet.

VB-træneren sender flere af januar-vinduets nye folk i kamp og et par stykker af dem får formentlig plads i startformationen, da spillere som Branko Ilic og Malte Amundsen ligner førstevalg.

Til gengæld falder der næppe spilletid af til Kjartan Finnbogason. Angriberen, som i vinterpausen kom fra ungarske Ferencvaros, spares efter alt at dømme, efter han torsdag udgik af træningen med lidt problemer i sit ene baglår.

- Det er ikke noget alvorligt, og han kunne nok godt spille, men vi løber ingen risiko, når vi er så tæt på vores første kamp, siger Adolfo Sormani, som også ser bort fra truppens anden ny angriber, Sergii Hryn.

Sergii Hryn er fortsat ikke helt klar til at spille kamp og må vente med sin første optræden i VB-trøjen.

Annonce

Karantæneramte ser på fra start

Vurderet efter fredags træning begynder VB kampen med disse 11: Pavol Bajza - Tobias Mølgaard, Branko Ilic, Mads Greve, Malte Amundsen - Jacob Schoop, Ylber Ramdani - Arbnor Mucolli, Vladlen Yurchenko, Imed Louati - Gustaf Nilsson. VB har Viljormur Davidsen og Allan Sousa i karantæne til Sønderjyske-kampen, og derfor får ingen af dem plads i startopstillingen mod AaB. - De kommer nok ind, men lige nu forbereder vi os til den første kamp, og når de ikke spiller den, giver det ingen mening at bruge dem fra start, siger Adolfo Sormani. VB's første tællende kamp i 2019 spilles lørdag 9. februar, når Sønderjyske er gæst på Vejle Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce