Annonce
Vejle

Ingen hæderspriser til idrætten i år

Formanden for kultur- og fritidudvalget Helle Mathiasen (V) håber, at hæderspriserne kan uddeles næste år. Foto: Mikael Lund
Annonce

Ikast/Brande: Tirsdag 6. oktober skulle Ikast-Brande Kommunes årlige hædring af idrætsfolk, ledere og foreninger have været afholdt i Ejstrupholm Hallen, men det forhindrer coronaen. Arrangementet er nu blevet aflyst på grund af den indtil videre manglende lempelse af forsamlingsforbuddet.

Ikke blot er selve kåringsarrangementet aflyst, hæderspriserne vil slet ikke blive uddelt i 2020. Det oplyser formand for kultur- og fritidsudvalget, Helle Mathiasen (V).

Ironisk nok skulle der i år have været uddelt en særlig pris til årets covid-19-aktivitet, men den vil altså lige så lidt som prisen til årets forening, årets ildsjæl og årets ungleder samt idrættens hæderspriser blive uddelt i år.

Til gengæld oplyser udvalgsformanden, at prisuddelingen vil blive genoptaget i 2021.

Prisuddelingen i Ejstrupholm er i øvrigt ikke det eneste fælleskommunale kulturarrangement, der er aflyst. Det samme er årets ”Frivillig Fredag” og kulturnatten, der skulle have været afholdt 25. – 26. september.

Det er dog stadig muligt, at enkeltstående arrangementer bliver gennemført, så længe det sker indenfor de til den tid gældende retningslinjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce