Annonce
Ikast-Brande

Ingen indsigelser mod Aldi-planer

Annonce

Brande: 14. september besluttede byrådet at sende det forslag til det kommuneplantillæg og den lokalplan, der skal gøre det muligt for Aldi at udvide forretningen på hjørnet af Chr. Bergsvej og Vejlevej i Brande i offentlig høring.

Der er ikke indkommet nogle høringssvar i løbet af de syv uger, planerne har været i høring, så nu lægges der op til, at begge planer godkendes endeligt, lokalplanen med nogle mindre ændringer i forhold til det oprindelige forslag.

Ændringerne, som efter aftale med projektudvikler er indarbejdet i lokalplansforslaget, går dels på, at der ved mindst en parkeringsplads skal etableres en ladestander til elbiler, ligesom der skal forberedes til etablering af ladestandere for hver femte parkeringsplads.

Dels skal der for at overholde Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for støj etableres den nødvendige støjafskærmning mod naboerne, og endelig er det præciseret, at eventuelle skiltepyloner maksimalt må have en højde på fire meter, en maksimal bredde på 160 cm og endvidere skal godkendes af vejmyndigheden.

De to planer skal gøre det muligt at forøge butiksstørrelsen med 200 kvadratmeter til maksimalt 1200 kvadratmeter inklusiv personalefaciliteter. Planerne forudsætter nedlæggelse af to boliger, Vejlevej 55 og 57.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Præsten skiftede Ringive ud med Los Angeles: - Der er meget, Biden skal reparere

Annonce