Annonce
Egtved

Ingen Knøw-pris i år: Ny prismodtager findes først næste år

Modtageren af Knøw-prisen 2018 blev Leo Grønvall, direktør for slagteriet Danepork i St.Lihme. Det var formand for AktivErhverv, Martin Lund, der overrakte prisen, som bestod af glaskunst af Vibeke Skov fra Engelsholm. Arkivfoto: Gunner Bendtsen
AktivErhverv venter med at overrække Knøw-prisen til næste år, hvor bestyrelsen håber, at corona-situationen atter gør det muligt at fejre vinderen behørigt.
Annonce

Egtved: Der bliver ikke overrakt nogen Knøw-pris i år. Det har bestyrelsen for AktivErhverv i Egtved besluttet. Beslutningen har bund i de aktuelle covid-19-anbefalinger. I stedet håber erhvervsforeningen at kunne uddele prisen i 2021.

- Vi håber, at vi ved at vente med uddelingen kan få coronaen så meget på afstand, at prismodtageren kan blive fejret behørigt, og aftenen vil blive lige så festlig for alle deltagerne som tidligere år, lyder det i en pressemeddelelse fra AktivErhvervs bestyrelse.

Prisen plejer fast at blive uddelt hvert andet år og blev i en årrække overrakt i forbindelse med den forhenværende Vingsted Messe, der ligeledes blev holdt hvert andet år.

- Vi har et særdeles spændende program i støbeskeen, og så snart der kan sættes en dato for uddelingen, vil der blandt andet gennem pressen blive opfordret til at komme med indstillinger til kandidater til Knøw-prisen, lyder det fra bestyrelsen.

Med Knøw-prisen hædres lokale virksomheder eller erhvervspersoner, der har udvist ekstraordinært engagement, har udviklet deres virksomheder eller har gjort noget ekstraordinært i erhvervsmæssige sammenhænge.

Prisen er blevet uddelt gennem mere end 25 år, og tidligere vindere tæller blandt andre Egtved Slagtehus, Clausens Tømmerhandel, Vingsted Centret, Nørup Mejeri, Dalbo, J.K. Pavilloner A/S, glaskunstner Vibeke Skov, Karen og Ole Schmidt fra Egtved Lyd & Billede, LJ Maskinteknik og senest Danepork.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce