Annonce
Sport

Ingen point til slutspillet: VB tabte på Fyn efter sløj første halvleg

Allan Sousa var tilbage i VB's startopstilling til opgøret mod OB. Han sad på grund af karantæne ude i forårspremieren, da VB hjemme mødte Sønderjyske. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub tabte søndag 1-0 til OB i Odense på en scoring i slutningen af første halvleg.

Odense: Vejle Boldklub formåede ikke at følge op på sejren i forårspremieren.

Søndag spillede VB i Odense og tabte 1-0 til OB på en scoring sat ind et par minutter inden pausen. Generelt kom hjemmeholdet til de fleste og største muligheder, men det var en kamp, hvor VB bestemt havde mulighed for at få noget med hjem.

OB begyndte kampen bedst og fik i de første 20-25 minutter sat VB under pres. Fynboerne forsøgte med dybe bolde, og de havde flere gange held til at bringe VB-defensiven i problemer.

Hjemmeholdet kom til flere udmærkede afslutningsmuligheder. Anders K. Jacobsen havde et godt skud, som VB-keeper Pavol Bajza klarede, og det samme gjorde Bajza, da Casper Nielsen kort efter kom til afslutning i fri position.

VB fik efterhånden, som første halvleg skred frem, bedre fat og fik et par gange sat udmærkede kontraangreb i gang, men det lykkedes aldrig at få de forreste bragt i ordentlige afslutningspositioner. Oftest savnede den sidste aflevering kvalitet.

Det trak op til en første halvleg uden mål, men et par minutter inden pausen kom OB foran. Opspillet til scoringen kom, efter et par VB'ere havde vanskeligt ved at holde sig på fødderne på det vanskelige underlag. Bolden endte for fødderne af Jacob Barrett, som scorede uden chance for en ellers velspillende Pavol Bajza.

En trods alt fortjent pauseføring til OB, som skabte både de fleste og de største chancer.

VB meget bedre med

VB spillede fra begyndelsen af anden halvleg noget mere direkte og fik i halvlegens indledning skabt lidt foran hjemmeholdets mål.

Det var dog ikke muligheder af den størrelse, hjemmeholdet kom til.

Pavol Bajza måtte ud i fuld længde for at vifte en afslutning fra Troels Kløve til hjørnespark, og momenter senere faldt der en stor chance af til Jeppe Tverskov, som sparkede over fra en favorabel position.

Anden halvleg blev en mere åben slagudveksling, hvor VB jagtede en udligning og OB en afgørende scoring. VB kom tæt på udligning, da indskiftede Melker Hallberg sparkede et frispark på den ene opstander udenfor OB-målmand Sten Grytebusts rækkevidde. Kom efter satte Vladlen Yurchenko, som ligeledes kom ind i anden halvleg, en fin mulighed op til Imed Louati, men den klarede Grytebust.

VB fik i kampens sidste fase udmærket fat i spillet, men det lykkedes aldrig at få skabt de helt store og åbne målchancer. VB spiller igen lørdag 23. februar, når det gælder møedet med FC Nordsjælland på Vejle Stadion.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce