Annonce
Erhverv

Ingeniørgazelle med ambitiøs vækstplan – indtager Norge som første skridt

– Det første land, der bliver en del af vores udlandseventyr, er Norge. Vi har allerede ansat den daglige leder og åbner kontoret først på sommeren, siger Poul B. Jakobsen, direktør hos Process Engineering. Pressefoto
Ingeniørvirksomheden Process Engineering A/S, der er aktuel med et rekordregnskab, har lanceret en ny vækststrategi frem mod 2023, hvor antallet af ansatte skal tredobles. Vækststrategien indbefatter også etablering i udlandet.

FREDERICIA: Specialkompetencer i procesindustrien er efterspurgte i særlig grad, og det kommer ingeniørvirksomheden Process Engineering til gode.

Et rekordregnskab er for nylig offentliggjort, og nu sætter rådgivervirksomheden tryk på med en ny vækst- og strategiplan frem mod 2023.

Første skridt er en ny afdeling i Norge, hvor afdelingschefen Jan Kåre Nymoen netop har slået dørene op til et nyt kontor i Oslo.

- Vores foregående strategiplan udløb ved nytåret, og dér har vi blandt andet nået målet om 100 medarbejdere. Nu kigger vi frem mod 2023, hvor vi skal være 300 medarbejdere hos Process Engineering. 200 i Danmark og 100 i udlandet, siger administrerende direktør Poul B. Jakobsen.

Annonce

Grønne projekter

Hvis Norge bliver en succes, er det meningen, at virksomheden også vil åbne afdelinger på andre nærmarkeder som eksempelvis Sverige, Holland og Irland.

Som mange andre virksomheder mærker Process Engineering også større fokus på den grønne omstilling. Virksomheden arbejder i øjeblikket i et projekt sammen med Aalborg Universitet, hvor delstrømme fra biogas omdannes til andre brugbare medier.

Process Engineering er af Great Place To Work blevet præmieret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark blandt de mellemstore virksomheder.

Process Engineering A/S yder uafhængig ingeniørrådgivning inden for processer og procesanlæg til industrien.

Koncernen blev grundlagt i 1999 og har i dag hovedkontor i Fredericia samt afdelinger i København, Sorø, Aalborg og Aarhus.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Borgmesterkandidat med kampgejst: Han har ført sag mod sin egen kommune og været i strid med fagbevægelsen

Annonce